+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 15,00 €

  Focusing on Audiovisual Translation Research

  John D. Sanderson, Carla Botella-Tejera, eds.

  Col·lecció: English in the World Series

  L'objectiu d'aquest volum és donar a conèixer la importància de la recerca sobre la Traducció Audiovisual, tant en les seues diferents varietats de producció (doblatge, subtitulat, sobretitulat, locució i e-learning) com en la seua relació amb l'adquisició del llenguatge. En general, es tracta d'una fusió de teoria i pràctica aplicades, amb la voluntat de fomentar un diàleg entre acadèmics especialitzats en aquest camp que puga estendre's a altres camps.
 • 17,50 €

  ¡Es la guerra, camarada!

  Memorias de un brigadista sefardí

  César Covo Lilo

  César Covo, comunista d’origen jueu sefardita i voluntari en les Brigades Internacionals en el bàndol republicà, narra en primera persona la seua implicació en la Guerra Civil. Aquest llibre és un document històric, personal, d’un valor indubtable, escrit amb un profund esperit de llibertat i des de la ferma convicció del valor de la lluita col·lectiva per a la construcció d’una humanitat millor.
 • 30,00 €

  D'ahir a avui

  250 anys de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles

  Román de la Calle, Miguel Ángel Catalá Gorgues, Manuel Muñoz Ibáñez

  Per a commemorar els 250 anys de la creació de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València es presenta una mostra del patrimoni artístic acumulat al llarg dels segles, a la sala Acadèmia del Centre Cultural la Nau i al present catàleg. La primera part ofereix alguns exemples dels fons atresorats per la Reial Acadèmia pertanyents al període fundacional, i la segona part, un conjunt de creacions d’acadèmics actuals.
 • 10,00 €

  Pasajes, 55

  La obra de Marx. ¿Un fantasma que recorre Europa?

  Pedro Ruiz Torres, dir.

  Col·lecció: PASAJES

  Pasajes és una revista de pensament contemporani. El seu objectiu fonamental és detectar temes i problemes especialment significatius en el camp del pensament, les ciències socials, les arts, les humanitats i les ciències naturals, obrint canals de comunicació amb autors i discussions de projecció internacional.
 • 25,00 €

  Desde la capital de la república

  Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española

  Sergio Valero Gómez, Marta García Carrión, eds.

  El present volum se centra en la influència que la Guerra Civil va tenir en les relacions internacionals del moment i el paper que hi van jugar les identitats nacionals. No s’oblida la importància de l'educació i la cultura durant la conflagració i tampoc qüestions essencials com la vida quotidiana d'aquells que van haver de sobreviure a mesos i mesos de guerra. Acaba amb un apartat dedicat a la construcció i reconstrucció dels relats entorn de la guerra.
 • 24,50 €

  Els constructors de l'Horta de València

  Origen, evolució i estructura social d’una gran horta andalusina entre els segles VIII i XIII

  Ferran Esquilache Martí

  Col·lecció: Història

  La present obra empra els mètodes de l’arqueologia hidràulica i l’anàlisi morfològica de les estructures agràries per a analitzar la formació i l’evolució de l’horta en relació amb la societat andalusina. S’hi proposen diverses fases de construcció, que pareixen estar relacionades amb l’evolució i els canvis socials que es van produir durant aquella època, i fins i tot es planteja una hipòtesi d’adscripció cronològica per a cada fase.
 • 25,00 €

  La sociedad valenciana en transformación (1975-2025)

  Antonio Ariño Villarroya, dir; Pedro García Pilán, coord.

  Col·lecció: Desarrollo Territorial. Serie Papers

  L’objectiu d’aquest llibre és oferir una radiografia actualitzada de la societat valenciana que ajude a comprendre els aspectes bàsics de la seua estructura i les dinàmiques que s’hi han seguit durant les últimes dècades. Estructurat en catorze capítols, aborda qüestions com ara les tendències demogràfiques, el model territorial, ecològic i econòmic, l’estructura laboral, les desigualtats socioeconòmiques, la cultura i els valors, entre d’altres.
 • 28,50 €

  Els llibres de Consells de la vila de Castelló II

  (1384-1390)

  Enric Guinot, Pau Viciano eds.

  Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes

  Aquest volum és la segona aportació al projecte d’edició de les actes municipals o llibres de consells de la ciutat de Castelló a l’època baixmedieval i comprèn els manuscrits conservats dels exercicis de 1384-1385, 1385-1386, 1386-1387 i 1389-1390. El contingut es divideix en dues parts: les actes municipals de cada sessió i la comptabilitat dels pagaments fets pels jurats de la vila durant l’any del seu govern.
 • 10,00 €

  La educación financiera en la enseñanza preuniversitaria de la Comunidad Valenciana

  Bases para un desarrollo ético

  Sergio Camisón-Haba, José antonio Clemente, María Isabel Borreguero, José María Gómez

  Aquest llibre aborda les definicions d’alfabetització i educació financera en un sentit ampli, tot repassant les crítiques i lloances que descansen sobre aquests conceptes per tal d’entendre la necessitat de la introducció de l’educació financera en l’ensenyament preuniversitari i la possible continuïtat en els estudis superiors de la branca econòmica.
 • 9,00 €

  L'Espill, 59

  Cinquanta anys després de tot allò (la gran transformació)

  Antoni Furió, Gustau Muñoz, dirs.

  Col·lecció: L'ESPILL

  La revista de pensament L'Espill és una publicació de pensament contemporani dedicada a l'assaig, a les ciències humanes i a les ciències socials, i que es difon exclusivament en valencià. Des d'aquesta perspectiva L'Espill contribueix al desenvolupament de la cultura i dels sabers des d'una perspectiva crítica tot fent del valencià l'eina per a aquesta finalitat.

 • 18,00 €

  Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica

  Una aportació interdisplinària

  Gabriel Sansano, ed.

  El volum és fruit de les sessions de treball convocades pel grup d’investigació «Història i poètiques de la memòria». Aplega treballs en català i castellà, que analitzen, amb un caràcter interdisciplinari, diferents aspectes relatius a la memòria democràtica, la seua recuperació i preservació.
 • 18,00 €

  Las escuelas normales de magisterio en la provincia de Alicante

  (1898-1975)

  Rafael Sebastiá Alcaraz

  El llibre recull la història inèdita de l’Escola Normal del Magisteri d’Alacant de 1900 a 1975. La recerca no solament aborda com es va desenvolupar la formació pública del magisteri en la província d’Alacant, sinó també la seua implicació en la societat i en la transmissió de valors de les diferents realitats polítiques viscudes durant la Segona República, la Guerra Civil i el franquisme.
 • 18,00 €

  La memòria democràtica a la Comunitat Valenciana

  Estat de la qüestió

  Esther Collado, Jonatan Poveda, Juan-Boris Ruiz-Núñez, eds.

  Primera obra de la col·lecció de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana. Pretén fer una reflexió entorn dels temes relacionats amb la memòria democràtica, així com divulgar i transferir el coneixement sobre els esdeveniments històrics, socials, culturals i legals que van tenir lloc en el període comprés entre la proclamació de la II República Espanyola i l’entrada en vigor de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.
 • 9,50 €

  Alienación S.A.

  Mar Collado Ramírez

  Col·lecció: Teatro Siglo XXI. Textos

  Text breu que representa l’etern enfrontament entre l’home i la màquina, i el que aquest enfrontament suposa en el procés d’alienació de l’ésser humà. A mig camí entre el teatre de l’absurd i la farsa, el text planteja una situació que sembla complicada de representar pel joc escènic que l’autora planteja fins i tot amb canvis físics dels personatges.
 • 18,00 €

  Crònica i memòria. Textos històrics de Martí de Viciana el Vell

  Joan Iborra, ed.

  Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes

  El llibre recull una sèrie de materials i documents de tipus historicista sobre els regnes i la dinastia de la Corona d’Aragó des dels temps carolingis fins als temps d’Alfons el Magnànim, en què pren més la forma de dietari sobre la ciutat i regne de València. El manuscrit fou aplegat al segle XV per Martí Viciana el Vell, avi del cronista Martí de Viciana, probablement amb la intenció de reunir informació diversa.
 • 12,00 €

  XXI Mostra art públic/universitat pública 2018

  AA.VV.

  Catàleg que recull les obres seleccionades en la “XXI Mostra art públic” que organitza la Universitat de València per tal de transformar el campus de Burjassot en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Inclou l’obra de set artistes, les intervencions dels quals mostren la vinculació entre art i ciència. El catàleg es completa amb un repàs comentat sobre l’abast de cada obra.