+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 15,00 €

  Trigo y ovejas

  El impacto de las conquistas en los paisajes andalusíes (siglos XI-XVI)

  Josep Torró, Enric Guinot, eds.

  Col·lecció: Oberta

  Els treballs reunits en aquesta obra estudien la formació de nous ordres agraris que va acompanyar la colonització cristiana dels territoris ibèrics conquistats a al-Andalus, des de finals del segle XI fins als inicis de l’Època Moderna. Les diferents contribucions comprenen visions tant del regne de Castella com de la Corona d’Aragó.
 • 30,00 €

  Retos de la contabilidad y la auditoría en la economía actual

  Homenaje al profesor Vicente Montesinos Julve

  Rosa Mª Dasí González, Mª Amparo Gimeno Ruiz, coords.

  El llibre recull 51 aportacions que donen compte dels reptes que els docents, investigadors i professionals de la comptabilitat hauran d’afrontar durant els pròxims anys, però també i sobretot del pòsit que ha deixat l’obra del professor Montesinos, que sens dubte seguirà sent un referent per als professionals i investigadors de la comptabilitat durant molts anys.
 • 10,00 €

  Marusxka

  Comèdia russa sobre la nostra terreta

  Adrián Novella Sanvictorino

  Col·lecció: Acadèmia dels Nocturns

  Premi de Teatre El Micalet (2017), convocat per la Societat Coral El Micalet amb la col·laboració de la Universitat de València. Un joc teatral que planteja un efecte de distanciament que ens ajuda a reflexionar, en traslladar una situació dels nostres dies en la Rússia tsarista de 1915. Una obra enginyosa i ben dialogada sobre la nostra política i la nostra societat.
 • 18,00 €

  La lactancia materna

  Política e identidad

  Beatriz Gimeno

  Col·lecció: Feminismos

  La lactància materna no és una qüestió exclusivament biològica, sinó també una pràctica política. En aquest treball es posa de manifest la pressió que el sistema patriarcal ha exercit quasi sempre sobre les mares perquè donen de mamar i la resistència enfront d'aquesta obligatorietat. La lactància es converteix en el centre d'una nova identitat femenina confrontada amb la posició d'altres mares que no desitgen donar de mamar.
 • 10,00 €

  Mètode 98. Elogio de la vida

  AA.DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  L’últim monogràfic de Mètode analitza el concepte de biodiversitat des de la perspectiva actual de l’ecologia. Reuneix així especialistes en biodiversitat de quatre continents diferents que ens mostren la seua visió actual sobre la distribució de la diversitat biològica al món i les relacions entre éssers vius i aquesta diversitat. L’artista Nuria Rodríguez ha realitzat la portada i diversos separadors interiors.

 • 10,00 €

  Mètode 98. Elogi de la vida

  AA.DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  L’últim monogràfic de Mètode analitza el concepte de biodiversitat des de la perspectiva actual de l’ecologia. Reuneix així especialistes en biodiversitat de quatre continents diferents que ens mostren la seua visió actual sobre la distribució de la diversitat biològica al món i les relacions entre éssers vius i aquesta diversitat. L’artista Nuria Rodríguez ha realitzat la portada i diversos separadors interiors.

 • 19,50 €

  La transición de la prensa

  El comportamiento político de diarios y periodistas

  Jaume Guillamet Lloveras, ed.

  Col·lecció: Oberta

  El llibre aporta una anàlisi introductòria de les condicions polítiques, legals, judicials i professionals en què es va produir la transició de la premsa, així com reflexions de periodistes i polítics sobre el comportament i la relació entre els uns i els altres. Es completa amb un epíleg sobre els límits i excessos de l'anomenat «parlament de paper».
 • 20,00 €

  Malalties i remeis

  La salut en la correspondència de Francesc de Borja

  Francesc Devesa i Jordà

  Col·lecció: Oberta

  Francesc Devesa ens ofereix una panoràmica de la medicina renaixentista descrivint el punt de vista del pacient o de les persones pròximes, una de les quals és precisament el protagonista principal de la documentació analitzada: Francesc de Borja. Borja ens explica les seues vivències, les seues xacres habituals i malalties greus i ens aporta, per la seua dedicació a la salut dels altres, un testimoni valuós de la sanitat de l'època.
 • 16,00 €

  La autonomía del diseño. Diseño como categoría estética

  Fernando Infante del Rosal

  Sota aquest títol, Fernando Infante obri una reflexió filosòfica on l'estètica s'endinsa en la noció de disseny. Disseny i art són dues formes d'abordar el lliure joc entre imaginació i enteniment del qual parlava Kant. I si l'art aprofundeix en el vessant de la llibertat del joc, el disseny ho farà en el de la llei. L'artista extrau plaer gaudint del vessant de la llibertat del joc, el dissenyador l’extrau del gaudi de la llei.
 • 30,00 €

  Universidad y Sociedad: Historia y pervivencias

  Jorge Correa Ballester, coord

  Col·lecció: Cinc Segles

  L'estudi de les universitats ha ampliat els seus camps de treball i s'ha obert a noves dimensions i a no pocs temes col·laterals que enriqueixen l'estricta història universitària, com pot veure's en moltes contribucions d'aquest llibre. Esbrinar la funció social de les universitats en cada temps ha sigut la qüestió central del nou estudi de la història universitària.
 • 15,00 €

  La naturaleza de la luz

  Breve historia bibliográfica

  Pedro González Marhuenda

  Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials

  La naturalesa de la llum ha despertat sempre la curiositat humana. En aquest llibre es resumeix l'evolució, des de l'antiga Grècia fins als nostres dies, del coneixement científic sobre aquesta naturalesa, sorgit de l'anàlisi experimental, cada vegada més precisa, dels fenòmens lluminosos, i del desenvolupament de teories físiques, cada vegada més sofisticades, per a descriure'ls.
 • 30,00 €

  De la escritura como resistencia

  Textos in honorem Jenaro Talens

  G. Colaizzi, M. de la Fuente, S. Renard, S. Zunzunegui, eds.

  Volum escrit en homenatge al professor Jenaro Talens en ocasió de la seua jubilació i nomenament com a professor emèrit de la UV. Lectures crítiques de textos poètics, reflexions teòriques sobre la literatura, el teatre, la imatge o el món de la comunicació s'entrecreuen amb la pràctica de la traducció, l'escriptura poètica i el més específicament visual. El volum és un testimoniatge coral d'una història singular, personal i col·lectiva.
 • 12,00 €

  Introducción a la sintaxis alemana

  Ferran Robles Sabater

  Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials

  El present manual està dirigit als alumnes de graus universitaris de Llengües Modernes Alemany i de Traducció i Mediació Interlingüïstica de 3r curs. Aquest llibre de text sintetitza i exposa en espanyol, de forma sistemàtica, ordenada i adaptada al nivell dels alumnes d'alemany B1-B2, els continguts fonamentals de la gramàtica i la sintaxi de l'alemany contemporani.
 • 20,00 €

  Documentació medieval de les baronies de Bunyol, Xiva i Xestalgar (1238-1344)

  Manel Pastor Madalena, ed.

  Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes

  El marc de referència geogràfic d'aquests textos és una zona a ponent de la ciutat de València i de la comarca de l’Horta. Territori fins ara inexplorat i pràcticament desconegut entre els estudis medievals del regne de València. El recull inclou documents provinents de l'Arxiu Reial de la Corona d'Aragó a Barcelona i de l'Arxiu de la Catedral de València i l'Arxiu del Regne de València.
 • 5,00 €

  Europa en la encrucijada

  Sami Naïr

  Conferència impartida per Sami Naïr, politòleg, filòsof i sociòleg, en la Universitat d’Estiu de Gandia a l’acte d’obertura de la XXXIVa edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, el 17 de juliol de 2017. La tesi central que sustenta la seua reflexió sobre la situació actual a Europa és la desaparició d'un projecte polític comú més enllà de la gestió pragmàtica i suportada dia a dia per a evitar l'esclat de la regió.
 • 12,00 €

  Cirugía mayor ambulatoria en la patología del tiroides y paratiroides

  F. Villalba Ferrer, C. Zaragoza Fernández eds.

  Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials

  L'objecte d'aquest llibre és, com el seu títol indica, la cirurgia de les glàndules tiroides i paratiroide sense ingrés hospitalari o en règim de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA). La conclusió que s'extrau és que aquest tipus de cirurgia en règim ambulatori, és segura i efectiva en pacients ben seleccionats, realitzada per cirurgians especialitzats i amb suport de les noves tecnologies.
 • 19,00 €

  Diplomática episcopal

  Mª Milagros Cárcel Ortí

  Publicació que recull onze treballs de diplomàtica episcopal. S'estudia l'escrivania episcopal, les notes i taxes de cancelleria, així com algunes tipologies documentals concretes relatives als ordes sagrats i als processos dels oficialats de València i Xàtiva. Les butlles d'erecció de seu metropolitana de València i la diplomàtica de les visites ad limina tanquen aquest llibre.

 • 30,00 €

  Parc Natural de la Serra Gelada

  Les llums de l'abisme

  Jaume Fuster, Francesc Xavier Llorca, Vicenç Mª Roselló, Carolina Frías, Joan Piera

  Publicació que ens convida a descobrir aquest singular espai natural marítim i terrestre del litoral alacantí, des d’una mirada geològica i biològica, però també històrica, artística i cultural. Un llibre que destaca el gran valor ecològic i ambiental d’aquest entorn, que conté una gran diversitat d’ecosistemes vitals per a la conservació del nostre patrimoni natural.
 • 18,00 €

  La producción social de itinerarios de inserción en Formación Profesional de base

  Análisis de su implantación y desarrollo en la ciudad de Valencia

  Míriam Abiétar López

  Col·lecció: Desarrollo Territorial. Serie Estudios y Documentos.

  L'objectiu d'aquesta publicació és descriure i analitzar el procés de desenvolupament i implementació de la Formació Professional de base en la ciutat de València. Es centra en les pràctiques educatives en aquest nivell des d'una perspectiva dimensional de justícia social que permet relacionar els itineraris produïts en els programes amb les possibilitats de participació social de l'alumnat que els cursa.
 • 5,00 €

  Caràcters, 83

  Begonya Pozo, dir.

  Col·lecció: CARÀCTERS

  Carles Fenollosa entrevista al director de la Institució Alfons el Magnànim, Vicent Flor. Pàgines centrals dedicades a Pasqual Alapont. Els articles de fons tracten temes d’actualitat com l’autoria de Curial e Güelfa, l’eclosió dels clubs de lectura o les commemoracions del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo. Secció final dedicada al poeta Francis Catalano. Il·lustracions de l’artista Mariola Morera Català.