¿Què és PUV?

PUV és el segell editorial de la Universitat de València, la tercera d’Espanya en nombre de professors i d’estudiants. Per això, en la seua activitat té gran importància el llibre acadèmic, derivat de la recerca, però també les obres d’interès general, adreçades a un públic lector ampli amb preocupacions culturals.

Així, una de les seues línies consisteix a proporcionar a la comunitat universitària manuals docents i a difondre els resultats de la investigació en els diversos camps del saber. Però a aquests objectius, se n’hi afegeix un tercer, no menys important, com és potenciar la projecció social de la Universitat.

Al nostre catàleg conviuen col·leccions dedicades a la difusió del saber acadèmic amb d’altres més orientades a la divulgació científica i a fomentar el pensament crític i el debat d’idees. Des de PUV promovem les coedicions, ja siga amb editorials privades o públiques, i el nostre catàleg abraça més de 3.000 títols vius, la qual cosa el converteix en un dels més sòlids de l’àmbit hispànic, especialment en humanitats i ciències socials.

Publicacions de la Universitat de València forma part de les associacions sectorials AEPV (Associació d’Editors del País Valencià), UNE (Unión de Editoriales Universitarias Españolas), Xarxa Vives d’Universitats, ARCE (Asociación de Revistas Culturales de España) i APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).