+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

 • 12,00 €

  Mestres valencianes republicanes

  Les llums de la República

  Mª Carmen Agulló Díaz

  Col·lecció: Encuadres

  Les mestres republicanes han estat invisibilitzades històricament per raons professionals, polítiques i de gènere. Aquest llibre recupera els noms, les experiències vitals i les pràctiques pedagògiques de quatre mestres i una normalista, compromeses amb la política educativa de la República, que treballaren a les comarques valencianes.
 • 14,50 €

  Comunicar i marcar la diferència

  Testimonis de joves periodistes valencianes

  A. Carratalá Simón, D. Palau Sampio, R. Miralles Lucena, J. L. Gómez Mompart, eds.

  Col·lecció: Encuadres

  El mercat condemna les dones periodistes, una de les professions més feminitzades, a pitjors condicions de treball i més dificultats de progressió professional que els seus companys d’ofici. A partir d’aquesta constatació, els testimonis en primera persona de 30 periodistes titulades per la Universitat de València palesen les dificultats que pateixen per a accedir a les empreses de comunicació, particularment als àmbits de més prestigi i poder.
 • 24,00 €

  Dones i repressió franquista

  Una guia pel seu estudi en València

  Carlos Fuertes Muñoz i Vicenta Verdugo Martí, coords.

  El principal objectiu d'aquest llibre és proporcionar al professorat i alumnat de 4t d'ESO, Batxillerat i Universitat, encara que també al públic general, una síntesi amena i actualitzada de la repressió franquista sobre les dones i de les seues pràctiques de resistència. Es parteix del cas de València i la seua província, espai que pot resultar per la seua proximitat més significatiu per a l'alumnat.
 • 35,00 €

  Mestres de mestres

  150 anys de formació de mestres valencianes

  M. del Carmen Agulló Díaz, Blanca Juan Agulló

  El present volum ofereix un recorregut per la història de la Escuela Normal de Maestras de València i ens mostra el doble compromís pedagògic i social de professores i alumnes, els esforços per convertir-la en un centre renovador i de prestigi en el primer terç del segle XX, la desfeta durant el franquisme i les dificultats relacionades amb la recuperació pedagògica fins arribar a l’actual Facultat de Magisteri.
 • 35,00 €

  Valències. Juga i formula

  Adela R. Mauri Aucejo, coord.

  “Valències, juga i formula” és un joc de cartes desenvolupat en el marc de l’any internacional de la taula periòdica. El principal objectiu és reforçar els coneixements sobre formulació i propietats periòdiques d’una forma lúdica i, simultàniament, acostar la química de la vida quotidiana als estudiants de secundària, batxillerat i primers cursos dels graus de ciències, ja que les regles del joc es poden adaptar a diferents nivells de coneixement.
 • 20,00 €

  Ada Lovelace

  La formación de una científica informática

  Christopher Hollings, Ursula Martin, Adrian Rice

  Col·lecció: Biografías

  Aquest llibre utilitza material d’arxiu inèdit per a explorar la infància precoç d’Ada Lovelace, des de les seues idees sobre un cavall volador a vapor fins a preguntes penetrants sobre la naturalesa dels arcs de Sant Martí. Malgrat ser una activitat inusual per a les joves de l’època, va estudiar ciències i matemàtiques des de molt prompte. Se la considera la primera programadora informàtica del món i s’ha convertit en una icona per a les dones en l’àmbit de la tecnologia.