Product Documents

Planificación y gestión integrada como respuesta

Joaquín Farinós Dasí, Antonio Serrano Rodríguez, Manuel Borobio Sanchiz y Soledad Nogués Linares, eds.

ISBN: 978-84-9133-325-8

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Fundicot i Càtedra de Cultura Territorial Valenciana

Any ed.: 2020

Enquadernació: cartoné

Format: 18 x 25 cm

Pàgines: 532

40,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb la finalitat de entendre l’actual i complicat context global i la forma en què es pretén abordar des de les diferents polítiques i iniciatives internacionals, europees i espanyoles, s’analitzen: la política de cohesió i el Pla de Recuperació europeus, els objectius de l’Estratègia Europa 2020 i 2030, la Agenda 2030 de Nacions Unides, la de la UE i la d’Espanya (amb les seues propostes d’Objectius de Desenvolupament Sostenible –ODS–), l’Agenda Urbana de la UE i la d’Espanya, els importants compromisos associats a la lluita i adaptació al canvi climàtic que es vénen assumint des de l’Acord de París de desembre de 2015, el Pacte Urbà Europeu i la Declaració d’Emergència Climàtica del Govern espanyol de gener de 2020. Tots aquests acords tenen o tindran una clara incidència territorial, urbana i metropolitana. L’objectiu d’aquesta obra és continuar contribuint, de la mà de prestigiosos especialistes en les diferents matèries, al debat obert entorn del passat, present i futur d’aquestes importants àrees d’actuació pública per al benestar de la societat, com a instruments que permeten avançar cap a un altre model de desenvolupament davant els enormes reptes que ens està plantejant l’inici d’aquest segle XXI.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] & Serrano Rodríguez, A. [Antonio] & Borobio Sanchiz, M. [Manuel] & Nogués Linares, S. [Soledad ] (eds.) (2020). Planificación y gestión integrada como respuesta. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín y Serrano Rodríguez, Antonio y Borobio Sanchiz, Manuel y Nogués Linares, Soledad (eds.). Planificación y gestión integrada como respuesta. Universitat de València, 2020.

FARINÓS DASÍ, Joaquín y SERRANO RODRÍGUEZ, Antonio y BOROBIO SANCHIZ, Manuel y NOGUÉS LINARES, Soledad (eds.). Planificación y gestión integrada como respuesta. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-325-8.

Farinós Dasí, Joaquín y Serrano Rodríguez, Antonio y Borobio Sanchiz, Manuel y Nogués Linares, Soledad (eds.). Planificación y gestión integrada como respuesta. Valencia: Universitat de València; 2020. 532 p.

Copiar al portapapeles