Product Documents

Gobernanza y planificación territorial en las áreas metropolitanas

Análisis comparado de las experiencias recientes en Alemania y de su interés para la práctica en España

Andreas Hildenbrand Scheid

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 18

ISBN: 978-84-9134-194-9

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 23,5 x 15,5 cm.

Pàgines: 374

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Les àrees metropolitanes són decisives per al desenvolupament d'una regió o d'un país sencer. Són els espais de vida de la major part de la població mundial i concentren els recursos, l'ocupació, la producció industrial, els serveis i la innovació. Però també són territoris plens de problemes. Per això, calen fórmules de gobernança i instruments de planificació territorial específics capaços d'aprofitar les oportunitats i assegurar un desenvolupament urbà-territorial sostenible. Aquest llibre estudia les pràctiques recents de gobernança i planificació territorial metropolitana a Alemanya, analitzant els casos de Stuttgart, Hannover i Frankfurt i culmina amb suggeriments per a un replantejament de la qüestió metropolitana a Espanya. Per inspirar el disseny d'aquest replantejament, Alemanya, per la seua similitud amb Espanya quant a organització territorial i sistema de planificació, aporta un referent especialment idoni.

Citació

Hildenbrand Scheid, A. [Andreas] (2017). Gobernanza y planificación territorial en las áreas metropolitanas. Análisis comparado de las experiencias recientes en Alemania y de su interés para la práctica en España. Universitat de València.

Hildenbrand Scheid, Andreas. Gobernanza y planificación territorial en las áreas metropolitanas. Análisis comparado de las experiencias recientes en Alemania y de su interés para la práctica en España. Universitat de València, 2017.

HILDENBRAND SCHEID, Andreas. Gobernanza y planificación territorial en las áreas metropolitanas. Análisis comparado de las experiencias recientes en Alemania y de su interés para la práctica en España. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-194-9.

Hildenbrand Scheid, Andreas. Gobernanza y planificación territorial en las áreas metropolitanas. Análisis comparado de las experiencias recientes en Alemania y de su interés para la práctica en España. Valencia: Universitat de València; 2017. 374 p.

Copiar al portapapeles