Planificación y patrimonio territorial como instrumentos para otro desarrollo

AA.DD.

ISBN: 978-84-370-9852-4

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 436 pp.

23,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'objectiu d'aquest llibre és obrir un debat al voltant del paper i el valor del patrimoni i de la planificació territorial com a instruments per avançar cap a un altre model de desenvolupament, ambientalment més sostenible i territorialment més cohesionat. Des de la perspectiva socioeconòmica cal fer front a un canvi d'època, en el que els reptes socials, econòmics, energètics i ambientals requereixen de noves respostes locals, regionals, estatals i mundials. El llibre planteja diverses problemàtiques derivades d'aquests aspectes, i la necessitat de trobar noves vies d'actuació per tal de definir i aprofundir en nous objectius i visions per a cada territori, i realitzar una adequada planificació territorial amb la mirada posada en els horitzons del 2020 i del 2050 que, unida a un bon govern, permeten mantenir els nivells de benestar de tota la població mundial.

Citació

VV.AA. (2015). Planificación y patrimonio territorial como instrumentos para otro desarrollo. Universitat de València.

VV.AA. Planificación y patrimonio territorial como instrumentos para otro desarrollo. Universitat de València, 2015.

VV.AA. Planificación y patrimonio territorial como instrumentos para otro desarrollo. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9852-4.

VV.AA. Planificación y patrimonio territorial como instrumentos para otro desarrollo. Valencia: Universitat de València; 2015. 436 p.

Copiar al portapapeles