Product Documents

Història del periodisme

Notícies, periodistes i mitjans de comunicació

Jaume Guillamet

Col·lecció: Aldea Global, 14

ISBN: 978-84-370-5677-7

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: català

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2003

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 256 pp.

24,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Jaume Guillamet planteja una lectura global de l'evolució del periodisme, des dels fulls de notícies manuscrites i impreses dels segles XVI i XVII fins a la diversitat present de mitjans impresos i electrònics, textuals i audiovisuals. L'objectiu d'aquest llibre, concebut com a manual per a universitaris i com a lectura d'interès per a un públic ampli, és marcar les línies principals d'aquesta evolució, posant atenció als orígens, els moments de canvi, les tendències principals, els mitjans més significatius i les personalitats més influents. Per les dimensions del volum, el propòsit no és ser exhaustiu sinó fer una síntesi orientadora dels cinc segles llargs que van des de l'aparició de la impremta fins a la d'Internet, referida als principals països de referència.

Citació

Guillamet, J. [Jaume] (2003). Història del periodisme. Notícies, periodistes i mitjans de comunicació. Universitat de València.

Guillamet, Jaume. Història del periodisme. Notícies, periodistes i mitjans de comunicació. Universitat de València, 2003.

GUILLAMET, Jaume. Història del periodisme. Notícies, periodistes i mitjans de comunicació. Valencia: Universitat de València, 2003. ISBN 978-84-370-5677-7.

Guillamet, Jaume. Història del periodisme. Notícies, periodistes i mitjans de comunicació. Valencia: Universitat de València; 2003. 256 p.

Copiar al portapapeles