Product Documents

La memoria frente al poder

Escritores cubanos del exilio: Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy, Reinaldo Arenas

Jacobo Machover

Col·lecció: Oberta, 64

ISBN: 978-84-370-5262-5

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2001

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 270 pp.

17,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La literatura cubana de l'exili, en un principi rebutjada per la crítica i pels ambients universitaris, més per raons polítiques que intel·lectuals o acadèmiques, ha acabat per ocupar el lloc que li correspon. A través de l'obra i de l'itinerari vital de tres escriptors exiliats -Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy i Reinaldo Arenas-, s'afirma l'especificitat d'aquesta literatura, la seua relació amb allò que s'escrivia a l'illa, així com les seus diferències rexpecte a les altres expressions literàries de la diàspora llatinoamericana.

Citació

Machover, J. [Jacobo] (2001). La memoria frente al poder. Escritores cubanos del exilio: Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy, Reinaldo Arenas. Universitat de València.

Machover, Jacobo. La memoria frente al poder. Escritores cubanos del exilio: Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy, Reinaldo Arenas. Universitat de València, 2001.

MACHOVER, Jacobo. La memoria frente al poder. Escritores cubanos del exilio: Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy, Reinaldo Arenas. Valencia: Universitat de València, 2001. ISBN 978-84-370-5262-5.

Machover, Jacobo. La memoria frente al poder. Escritores cubanos del exilio: Guillermo Cabrera Infante, Severo Sarduy, Reinaldo Arenas. Valencia: Universitat de València; 2001. 270 p.

Copiar al portapapeles