Product Documents

Innovación y resiliencia en la respuesta de la sociedad valenciana a la crisis pandémica de 2020

Temas clave: turismo, teletrabajo e iniciativas solidarias

María Dolores Pitarch y Félix Fajardo Magraner, coords.

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 34

ISBN: 978-84-9133-383-8

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,7 cm

Pàgines: 168

12,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

La pandèmia de la COVID-19 ha tingut un gran impacte sobre la vida de les persones. Des del punt de vista del desenvolupament local, la lluita contra el virus i la recuperació econòmica són temes prioritaris per a mantenir el nivell de vida i reduir, en la mesura que siga possible, el risc d’exclusió de la població més vulnerable. Davant aquesta situació d’emergència, l’objectiu general d’aquest estudi consisteix a detectar i analitzar les iniciatives que s’han posat en marxa a la província de València en tres àmbits concrets: teletreball i accés a les tecnologies de la informació i comunicació, turisme i iniciatives solidàries), amb el propòsit d’oferir un diagnòstic territorialitzat que, a més, permeta documentar exemples de bones pràctiques que servisquen de referència per a altres organismes o entitats i que es puga utilitzar per a establir unes línies estratègiques d’acció futura per als ajuntaments i per a la Diputació de València.

Citació

Fajardo Magraner, F. [Félix] & Pitarch, M. D. [M. Dolores ] (coords.) (2021). Innovación y resiliencia en la respuesta de la sociedad valenciana a la crisis pandémica de 2020. Temas clave: turismo, teletrabajo e iniciativas solidarias. Universitat de València.

Fajardo Magraner, Félix y Pitarch, M. Dolores (coords.). Innovación y resiliencia en la respuesta de la sociedad valenciana a la crisis pandémica de 2020. Temas clave: turismo, teletrabajo e iniciativas solidarias. Universitat de València, 2021.

FAJARDO MAGRANER, Félix y PITARCH, M. Dolores (coords.). Innovación y resiliencia en la respuesta de la sociedad valenciana a la crisis pandémica de 2020. Temas clave: turismo, teletrabajo e iniciativas solidarias. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9133-383-8.

Fajardo Magraner, Félix y Pitarch, M. Dolores (coords.). Innovación y resiliencia en la respuesta de la sociedad valenciana a la crisis pandémica de 2020. Temas clave: turismo, teletrabajo e iniciativas solidarias. Valencia: Universitat de València; 2021. 168 p.

Copiar al portapapeles