Product Documents

Coronacrisis i cultura

Propostes de creadors valencians

Norberto Piqueras Sánchez, coord.

ISBN: 978-84-9133-333-3

Matèria: art, sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 160

20,00 €

Sinopsi

Detalles

L’exposició ‘Coronacrisis i cultura: propostes de creadors valencians’, organitzada i produïda pel Vicerectorat de Cultura i Esport Universitat de València, exemple del seu compromís amb el món del disseny i la il·lustració, un sector especialment colpejat per la pandèmia, visibilitza la crisi sense precedents que ha provocat la COVID-19 a tot el món. Cinquanta creadors valencians de l’àmbit del disseny i la il·lustració de reconegut prestigi han elaborat altres tantes propostes gràfiques a partir d’una selecció de cinquanta textos d’experts, nacionals i internacionals, que han aparegut en mitjans de comunicació i que reflexionen sobre les crisis. Amb aquesta mostra, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València s’erigeix en una mena de mediador que cerca fer més accessibles les aportacions dels experts i acostar‐les al gran públic a través de l’art.

Citació

Piqueras Sánchez, N. [Norberto ] (coord.) (2020). Coronacrisis i cultura. Propostes de creadors valencians. Universitat de València.

Piqueras Sánchez, Norberto (coord.). Coronacrisis i cultura. Propostes de creadors valencians. Universitat de València, 2020.

PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto (coord.). Coronacrisis i cultura. Propostes de creadors valencians. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-333-3.

Piqueras Sánchez, Norberto (coord.). Coronacrisis i cultura. Propostes de creadors valencians. Valencia: Universitat de València; 2020. 160 p.

Copiar al portapapeles