Product Documents

El camp periodístic valencià

L'estructura mediàtica i la pràctica dels periodistes

Mònica Parreño

Col·lecció: Aldea Global, 30

ISBN: 978-84-370-9507-3

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: català

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 180 pp.

16,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En el context de la crítica situació del periodisme al País Valencià, aquest llibre estudia i analitza el camp periodístic i els professionals de la informació, els emissors, els públics i la qualitat periodística. L'anàlisi mostra com l'impacte de la societat de la informació, la crisi del mercat publicitari i les polítiques de comunicació i culturals esdevenen factors determinants en la configuració i la pervivència dels espais comunicatius. Amb dades referides a premsa, ràdio, televisió i Internet es mostra l'evolució dels emissors i els públics al PV. Al capdavall, l'anomenada crisi del periodisme, lligada a la crisi econòmica, corrobora el principi segons el qual com més feblesa democràtica hi ha i més control polític dels mitjans, més greu és el descens de la qualitat periodística i de les condicions adients per al bon desenvolupament de la professió.

Citació

Parreño Rabadan, M. [Mònica] (2015). El camp periodístic valencià. L'estructura mediàtica i la pràctica dels periodistes. Universitat de València.

Parreño Rabadan, Mònica. El camp periodístic valencià. L'estructura mediàtica i la pràctica dels periodistes. Universitat de València, 2015.

PARREñO RABADAN, Mònica. El camp periodístic valencià. L'estructura mediàtica i la pràctica dels periodistes. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9507-3.

Parreño Rabadan, Mònica. El camp periodístic valencià. L'estructura mediàtica i la pràctica dels periodistes. Valencia: Universitat de València; 2015. 180 p.

Copiar al portapapeles