+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 21,00 €

  Retos y perspectivas de la discriminación laboral por razón de género

  María Amparo Ballester Pastor

  Amparo Ballester presenta en aquesta obra una anàlisi crítica i alhora concisa, clara i pràctica dels temes que actualment susciten major interès en l'àmbit de la discriminació laboral per raó de gènere. L'autora analitza exhaustivament la jurisprudència del TJUE, del TC i del TS, per a configurar un mapa de la situació inspiradora i inquietant que despertarà l'interès del lector/a.
 • 31,90 €

  Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores

  Francisco Marín Martínez

  El conflicte laboral ha sigut articulat mitjançant determinades normes jurídiques, inexistents en un principi. Aquest volum analitza les diferents figures representatives dels treballadors i els seus drets. Es tracta d'un treball que pretén donar una visió integral del fenomen participatiu, analitzant, tant la legislació europea com l'ordenament jurídic espanyol en referència a aquest tema.
 • 31,90 €

  Justicia Penal y Nuevas Formas de Delincuencia

  José María Asencio Mellado, Mercedes Fernández López,

  El conflicte laboral ha sigut articulat mitjançant determinades normes jurídiques, inexistents en un principi. Aquest volum analitza les diferents figures representatives dels treballadors i els seus drets. Es tracta d'un treball que pretén donar una visió integral del fenomen participatiu, analitzant, tant la legislació europea com l'ordenament jurídic espanyol en referència a aquest tema.
 • 5,00 €

  Caràcters, 78

  AA.DD.

  Col·lecció: CARÀCTERS

  El número 78 de la revista Caràcters arriba amb un entrevista feta per Carles Fenollosa a Rosa Serrano, referent del món educatiu i editorial al País Valencià. A més, en aquest número comptem amb unes pàgines centrals dedicades al novel·lista, traductor i assagista Julià de Jòdar. Il·lustrat per Zulema Galeano, aquest número es tanca amb la píndola poètica de Letiţia Ilea.
 • 12,00 €

  De-Construyendo Identidades

  La Imagen de la mujer desde la Modernidad

  Ester Alba Pagán, Beatriz Ginés Fuster, Luis Pérez Ochando, eds

  Les contribucions del present llibre exploren, des de diverses perspectives, diferents aspectes i moments de la representació de la dona en l'art occidental des de la Modernitat fins al present, des dels exemples més destacats fins a aquells encara poc investigats, ajudant-nos a comprendre millor les imatges que donen forma a la nostra visió del món.
 • 10,00 €

  Pasajes, 52

  AA.DD.

  Col·lecció: PASAJES

  Coordinat per Nicolás Sánchez Durá, el monogràfic d’aquest Pasajes, 52 està dedicat a la «Violència, duel i fallida de civilització». El volum inclou una conversa entre Enzo Traverso i Régis Meyran sobre el Daesh a la llum de la història del feixisme. Igualment recull els articles de Mathieu Viau-Courville i de Ricardo Tejada, i les ressenyes d'Antonio Melero, Jorge Ramón Ros i Laura Replinger.

 • 9,00 €

  L'Espill, 54-55

  AA.DD.

  Col·lecció: L'ESPILL

  L'Espill presenta un número doble amb articles d'autors tan significatius com Zygmunt Bauman, Richard Wolin, Ulrike Guérot, Manuel Ollé o Enzo Traverso. Els dossiers tracten sobre La controvèrsia de Davos, El cinema d'Albert Serra i Llibres i biblioteques, i com a document, Victor Serge sobre La Revolució russa (trenta anys després). Paola Lo Cascio conversa amb Enric Juliana.

 • 25,00 €

  El ocaso de los dominios valencianos de los Medinaceli

  El tránsito del antiguo régimen al liberalismo en los estados señoriales de Segorbe, Dénia y Aitona

  Vicente Gómez Benedito

  Aquesta obra, guardonada amb el XIX Premi de Recerca Històrica María de Lluna de l'Ajuntament de Sogorb, aborda la trajectòria dels estats senyorials valencians d'una de les principals cases nobiliàries de la monarquia espanyola, els Medinaceli. L'estudi pretén millorar els coneixements sobre els processos de transformació social ocorreguts als segles XVIII i XIX.
 • 25,00 €

  Pasión por los libros

  Memorias de un bibliófilo

  Manuel Bas Carbonell

  La passió pels llibres ha constituït la quintaessencia de la biografia de Manuel Bas Carbonell. Les seues memòries són el recorregut per més de quaranta anys dedicats al món de la bibliofília. El seu compromís cultural li ha portat a col·laborar molt activament en la premsa local difonent el llibre valencià i ha desplegat una intensa labor editorial amb diverses institucions valencianes.
 • 19,90 €

  Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores

  Eduardo Enrique Tálens Visconti

  La Llei 22/2003, de 9 de juliol, Concursal, regula la situació jurídica de les empreses insolvents, ocupant-se també del règim i ordenació dels pagaments als creditors. Aquesta monografia analitza amb fondària el règim jurídic dels crèdits dels treballadors davant de l'empresari que es troba immers en un procés concursal, abordant-se qüestions tant processals com a materials.
 • 20,00 €

  Los Servicios Sociales en la provincia de Valencia

  Análisis territorial, estado de la cuestión

  Lucía Martínez Martínez, Francesc Xavier Uceda-Maza, coords.

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL

  Per la seua implantació municipal i la seua funció d'intervenció comunitària de prevenció i atenció de les necessitats socials, els Serveis Socials són el sistema de major proximitat a la ciutadania i un dels més desconeguts. Aquest llibre analitza des d'una perspectiva territorial, els dos nivells del sistema de Benestar Social: el dels Serveis Socials generals i el dels especialitzats.
 • 24,50 €

  El Instituto Médico Valenciano (1898-1930)

  De la catástrofe del 98 a la Segunda República

  José Luis Fresquet Febrer

  Aquesta obra reconstrueix la vida i activitat de l'Institut Mèdic Valencià (creat lliurement en 1842), entre l'anomenada catàstrofe del 98 i la segona República. L'estudi contribueix a conèixer la història de la medicina valenciana, i és a través de l'anàlisi de la seua labor, que es descobreix que aquesta associació va ser l'origen de les societats científiques actuals.
 • 18,50 €

  Contra la muerte en vida

  Literatura y cine contemporáneos estadounidenses e instituciones totales

  Márgara Averbach

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  Potser la presó siga la més emblemàtica de les institucions totals, i la metàfora més freqüent de la vida dins d'ella, siga la sensació d'estar respirant dins d'una mort en vida. Aquesta obra explora i analitza testimonis orals, obres literàries i cinematogràfiques de ex esclaus i autors nord-americans, en contra dels intents totalitaris d'aquestes institucions.

 • 20,00 €

  Noche sobre América

  Cine de terror después del 11-S

  Luis Pérez Ochando

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  La majoria dels nostres terrors són innats, espontanis, però també poden ser apresos, socials, col·lectius. Des d'una perspectiva teòrica, aquest llibre se centra en el cinema de terror nord-americà estrenat entre l'11-S i el començament de la crisi (2001-2011), per tal d’analitzar amb rigor, els canvis que s'han produït en la ideologia dominant de la nostra època.
 • 15,00 €

  Dones mestres d'Ontinyent

  Geografies vitals

  Ricard Huerta

  Catàleg de l’exposició realitzada pel professor Ricard Huerta Dones mestres d’Ontinyent, que simbolitza un merescut homenatge a les dones que es dediquen a l’ensenyament. D’aquesta manera, es pretén fer visible la gran tasca realitzada per les dones mestres, que han deixat la seua petjada sobre milers d’alumnes dels centres educatius de la ciutat.

 • 30,00 €

  El Saler per al poble, ara!

  Norberto Piqueras, coord.

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  L’Ajuntament de València va promoure el 1962 un pla per a urbanitzar La Devesa del Saler. En defensa d'una transformació responsable del paisatge i el territori va sorgir el moviment El Saler per al poble. Aquesta publicació recull imatges de l'exposició i articles que actualitzen gran part dels possibles registres científics, culturals i socials, d'aquest paisatge metropolità tan singular.

 • 10,40 €

  No Return

  Xisco Mensua

  Aquesta obra és el catàleg que acompanya a la mostra «No Return» del pintor Xisco Mensua, celebrada en la Sala Martínez Guerricabeitia de la Universitat de València i comissariada pel propi artista. El volum recorre la trajectòria del pintor, en la qual es donen cita la poesia, la filosofia i el cinema clàssic, evocant multitud de fonts literàries, amb un llenguatge i ritme cinematogràfic.
 • 20,00 €

  Por las ramas

  Manuel Sáez

  Catàleg de la mostra Por las Ramas amb l'obra de Manuel Sáez, exposada al Jardí Botànic de la Universitat de València. El volum recull les diferents peces pictòriques que formen part de l'exposició, a més del text del comissari Jaime Güemes, una entrevista a Manuel Saez a càrrec d'Eva Pastor i un poema homenatge a l'artista del reconegut poeta Carlos Marzal.

 • 18,00 €

  El tercer sector en España y en Europa

  Crisis y resilencia

  Rafael Chaves Ávila, Annette Zimmer, dirs.

  Col·lecció: LA NAU SOLIDÀRIA

  Focalitzada en l'anàlisi de l'evolució recent del tercer sector a Espanya i a Europa, aquesta obra se centra en tres àmbits: els serveis socials, l'esport i la cultura. Gràcies a un projecte de recerca finançat pel 7è Programa Marc de la UE entre 2014 i 2016, la recerca s'ha realitzat per un equip interdisciplinari de vuit països i diverses universitats europees.
 • 20,00 €

  La evolución de los cruceros marítimos en España

  Desde sus comienzos hasta la actualidad (1848-2016)

  Gaetano Cerchiello

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL. Serie Estudios y Documentos.

  El concepte de creuer turístic ha variat notablement pel que fa al passat. Hi ha una creixent producció bibliogràfica dels creuers, encara que la historiografia del turisme segueix mostrant un cert desinterès pel creuerisme. Aquest treball realitza una anàlisi exhaustiva de l'evolució dels creuers a Espanya des de les primeres iniciatives a mitjan segle XIX fins avui en dia.