+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 20,00 €

  Documentació medieval de les baronies de Bunyol, Xiva i Xestalgar (1238-1344)

  Manel Pastor Madalena, ed.

  Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes

  El marc de referència geogràfic d'aquests textos és una zona a ponent de la ciutat de València i de la comarca de l’Horta. Territori fins ara inexplorat i pràcticament desconegut entre els estudis medievals del regne de València. El recull inclou documents provinents de l'Arxiu Reial de la Corona d'Aragó a Barcelona i de l'Arxiu de la Catedral de València i l'Arxiu del Regne de València.
 • 5,00 €

  Europa en la encrucijada

  Sami Naïr

  Conferència impartida per Sami Naïr, politòleg, filòsof i sociòleg, en la Universitat d’Estiu de Gandia a l’acte d’obertura de la XXXIVa edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, el 17 de juliol de 2017. La tesi central que sustenta la seua reflexió sobre la situació actual a Europa és la desaparició d'un projecte polític comú més enllà de la gestió pragmàtica i suportada dia a dia per a evitar l'esclat de la regió.
 • 12,00 €

  Cirugía mayor ambulatoria en la patología del tiroides y paratiroides

  F. Villalba Ferrer, C. Zaragoza Fernández eds.

  Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials

  L'objecte d'aquest llibre és, com el seu títol indica, la cirurgia de les glàndules tiroides i paratiroide sense ingrés hospitalari o en règim de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA). La conclusió que s'extrau és que aquest tipus de cirurgia en règim ambulatori, és segura i efectiva en pacients ben seleccionats, realitzada per cirurgians especialitzats i amb suport de les noves tecnologies.
 • 19,00 €

  Diplomática episcopal

  Mª Milagros Cárcel Ortí

  Publicació que recull onze treballs de diplomàtica episcopal. S'estudia l'escrivania episcopal, les notes i taxes de cancelleria, així com algunes tipologies documentals concretes relatives als ordes sagrats i als processos dels oficialats de València i Xàtiva. Les butlles d'erecció de seu metropolitana de València i la diplomàtica de les visites ad limina tanquen aquest llibre.

 • 30,00 €

  Parc Natural de la Serra Gelada

  Les llums de l'abisme

  Jaume Fuster, Francesc Xavier Llorca, Vicenç Mª Roselló, Carolina Frías, Joan Piera

  Publicació que ens convida a descobrir aquest singular espai natural marítim i terrestre del litoral alacantí, des d’una mirada geològica i biològica, però també històrica, artística i cultural. Un llibre que destaca el gran valor ecològic i ambiental d’aquest entorn, que conté una gran diversitat d’ecosistemes vitals per a la conservació del nostre patrimoni natural.
 • 18,00 €

  La producción social de itinerarios de inserción en Formación Profesional de base

  Análisis de su implantación y desarrollo en la ciudad de Valencia

  Míriam Abiétar López

  Col·lecció: Desarrollo Territorial. Serie Estudios y Documentos.

  L'objectiu d'aquesta publicació és descriure i analitzar el procés de desenvolupament i implementació de la Formació Professional de base en la ciutat de València. Es centra en les pràctiques educatives en aquest nivell des d'una perspectiva dimensional de justícia social que permet relacionar els itineraris produïts en els programes amb les possibilitats de participació social de l'alumnat que els cursa.
 • 5,00 €

  Caràcters, 83

  Begonya Pozo, dir.

  Col·lecció: CARÀCTERS

  Carles Fenollosa entrevista al director de la Institució Alfons el Magnànim, Vicent Flor. Pàgines centrals dedicades a Pasqual Alapont. Els articles de fons tracten temes d’actualitat com l’autoria de Curial e Güelfa, l’eclosió dels clubs de lectura o les commemoracions del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo. Secció final dedicada al poeta Francis Catalano. Il·lustracions de l’artista Mariola Morera Català.

 • 15,00 €

  Els versos dels calaixos

  Sobre Llibre de meravelles de Vicent Andrés Estellés

  Ferran Carbó

  Col·lecció: Encuadres

  Nova proposta de lectura del Llibre de meravelles, de V. A. Estellés, obra emblemàtica per a diverses generacions de lectors del País Valencià i una de les principals de la poesia en llengua catalana del segle xx. F. Carbó  fa una anàlisi exhaustiva del poemari i de la recepció de les diferents edicions, a més de parlar-nos de l’autor, de la seua trajectòria i de la documentació original d’aquesta obra.

 • 10,00 €

  Mètode 97. #Biotec

  La necesaria comunicación de la biotecnología

  AA.DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  Coordinat per Lluís Montoliu, posa de manifest la importància de la comunicació i la divulgació en el camp de la biotecnologia. Inclou articles de Jesús Navarro, Juan Jiménez Pérez, Andreu Ballús i Mart Roqueta, així com dues entrevistes a Ada Yonath i Francisco Mojica. Finalment inclou l'última secció de Jorge Wagensberg per a Mètode, que es publica a títol pòstum, «Vida quotidiana atrapada en ambre».

 • 10,00 €

  Mètode 97. #Biotec

  La necessària comunicació de la biotecnologia

  AA.DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  Coordinat per Lluís Montoliu, posa de manifest la importància de la comunicació i la divulgació en el camp de la biotecnologia. Inclou articles de Jesús Navarro, Juan Jiménez Pérez, Andreu Ballús i Mart Roqueta, així com dues entrevistes a Ada Yonath i Francisco Mojica. Finalment inclou l'última secció de Jorge Wagensberg per a Mètode, que es publica a títol pòstum, «Vida quotidiana atrapada en ambre».

 • 9,00 €

  L'Espill, 58

  Un tombant social: la precarització de les capes mitjanes

  Antoni Furió, Gustau Muñoz, dirs.

  Col·lecció: L'ESPILL

  Ampli dossier sobre «La precarització de les capes mitjanes». Aportacions de Sandra Obiol, Antonio Santos, Esteban Hernández, Rafael Castelló, Francisco J. Goerlich, David Muñoz, Mariano Urraco i Arnaldo Bagnasco. Secció dedicada a l’artista Domènec. Document: Walter Benjamin, Sobre el concepte d’història. Converses amb Fina Birulés i Luka Lisjak. L’editorial es dedica a “El silenci dels intel·lectuals”.
 • 10,40 €

  Bonus track

  Verdú

  Mavi Escamilla, coord.

  Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

  Catàleg que acompanya la mostra del mateix títol exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau entre els mesos de juny a setembre de 2018 i que ha estat comissariada per Mavi Escamilla. S’exposa la producció final del pintor recentment traspassat Joan Verdú. L’exposició mostra tres conjunts d’obres, titulats “Icons”, “De monstruos”, i “En medio está el mensaje”.
 • 20,00 €

  Distopia. Juan Cuéllar

  Rafael Martínez, Vicente Pla

  Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

  Juan Cuéllar sol generar les seues obres partint d'imatges extretes del mitjà fotogràfic, del cinematogràfic i del televisiu, disponibles en els suports físics habituals o en els orgànics de la memòria. L'artista es deixa fascinar freqüentment per imatges alienes, anodines i antipoètiques, quasi sempre extremadament convencionals, podria dir-se que arquetípiques.
 • 10,00 €

  Pasajes, 54

  Rompiendo el silencio: infancias amenazadas

  Pedro Ruiz Torres, dir.

  Col·lecció: PASAJES

  Aquest número 54, coordinat per Cristina Vidal i M.ª Luisa Vázquez de Ágredos està dedicat a les infàncies amenaçades. Inclou, a més, una entrevista a Gervasio Sánchez, articles de Manuel Jiménez Redondo, Savina Loriga i Hugo Mansilla, i tres mirades sobre els llibres El origen de la obra de arte, de Martin Heidegger i Post scriptum a El origen de la obra de arte de Martin Heidegger, d’Arturo Leyte.

 • 23,00 €

  Sobre la història i els seus usos públics

  Josep Fontana

  Col·lecció: Honoris Causa

  Aquest llibre reuneix algunes de les reflexions de Josep Fontana sobre l’ofici d’historiador i l’ensenyament de la història, així com diverses intervencions en l’esfera pública sobre la pobresa i la desigualtat, les cares obscures i ocultes de les nostres democràcies i dels seus governants, els usos polítics de la història i de la memòria, i molts altres temes d’actualitat.
 • 14,00 €

  L'Episcopologi valencià de Gregori Ivanyes (segle XVI)

  Emilio Callado, Mª Milagros Cárcel, Joaquim Martí, Vicente Pons

  Col·lecció: Biblioteca Sanchis Guarner

  Ens trobem, sens dubte, davant de l'episcopologi valencià més antic que es conserva si tenim en compte el contingut. Inclou un apèndix final amb una genealogia del llinatge Borja i es complementa amb una bibliografia dels treballs publicats fins ara sobre història de l’Església a València en general i sobre cadascun dels bisbes valencians fins a sant Joan de Ribera.
 • 12,00 €

  Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos

  María Fernanda Solá Ruiz, ed.

  Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials

  Aquest projecte pretén realitzar una posada al dia dels coneixements en els quals es basa l'adhesió dental i intentar aclarir i unificar aquells aspectes que més controvèrsia susciten. En primer lloc, s'ha estudiat el fonament de l'adhesió dental i establert els seus principis. A continuació, s'analitzen els diferents ciments dentals, i finalment es presenta una sistematització de les fases del cimentat.

 • 19,95 €

  L'imperi de les dades

  El 'big data': oportunitat i amenaces

  Xavier Duran

  Col·lecció: Sense Fronteres

  Aquesta obra explica com es generen les dades, com es processen, per a què serveixen i per a què no haurien de servir. Proporciona al lector informació i consells per a conscienciar-lo de les grans oportunitats que implica el gran imperi de dades tant per a la recerca com per a altres àmbits, però també dels perills i de la part de responsabilitat que tenim en el seu ús.
 • 30,00 €

  Cultura territorial e innovación social

  ¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?

  Nacima Baron, Joan Romero, eds.

  Col·lecció: Desarrollo Territorial. Serie Estudios y Documentos.

  Aquest llibre pretén abordar estudis comparats de diferents dinàmiques regionals i urbanes al mateix temps que proposar escenaris de futur. L’objectiu central és considerar la transformació de les espacialitats metropolitanes a la llum d'una reflexió sobre les noves relacions de poder i les recomposicions que originen en matèria de política pública i els seus efectes sobre la cohesió i justícia territorials.
 • 20,00 €

  Quan tot semblava possible ...

  Els fonaments del canvi cultural en Espanya (1960-1975)

  Carles Santacana, coord.

  Aquest volum pretén oferir una panoràmica de les transformacions del món cultural que foren a la base de la transició. Amb un plantejament nou i interdisciplinari, historiadors, filòlegs, experts en art i comunicació, ofereixen un conjunt d’estudis que analitzen els canvis culturals des de múltiples perspectives.