+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 10,00 €

  Pasajes, 52

  AA.DD.

  Col·lecció: PASAJES

  Coordinat per Nicolás Sánchez Durá, el monogràfic d’aquest Pasajes, 52 està dedicat a la «Violència, duel i fallida de civilització». El volum inclou una conversa entre Enzo Traverso i Régis Meyran sobre el Daesh a la llum de la història del feixisme. Igualment recull els articles de Mathieu Viau-Courville i de Ricardo Tejada, i les ressenyes d'Antonio Melero, Jorge Ramón Ros i Laura Replinger.

 • 9,00 €

  L'Espill, 54-55

  AA.DD.

  Col·lecció: L'ESPILL

  L'Espill presenta un número doble amb articles d'autors tan significatius com Zygmunt Bauman, Richard Wolin, Ulrike Guérot, Manuel Ollé o Enzo Traverso. Els dossiers tracten sobre La controvèrsia de Davos, El cinema d'Albert Serra i Llibres i biblioteques, i com a document, Victor Serge sobre La Revolució russa (trenta anys després). Paola Lo Cascio conversa amb Enric Juliana.

 • 25,00 €

  El ocaso de los dominios valencianos de los Medinaceli

  El tránsito del antiguo régimen al liberalismo en los estados señoriales de Segorbe, Dénia y Aitona

  Vicente Gómez Benedito

  Aquesta obra, guardonada amb el XIX Premi de Recerca Històrica María de Lluna de l'Ajuntament de Sogorb, aborda la trajectòria dels estats senyorials valencians d'una de les principals cases nobiliàries de la monarquia espanyola, els Medinaceli. L'estudi pretén millorar els coneixements sobre els processos de transformació social ocorreguts als segles XVIII i XIX.
 • 25,00 €

  Pasión por los libros

  Memorias de un bibliófilo

  Manuel Bas Carbonell

  La passió pels llibres ha constituït la quintaessencia de la biografia de Manuel Bas Carbonell. Les seues memòries són el recorregut per més de quaranta anys dedicats al món de la bibliofília. El seu compromís cultural li ha portat a col·laborar molt activament en la premsa local difonent el llibre valencià i ha desplegat una intensa labor editorial amb diverses institucions valencianes.
 • 19,90 €

  Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores

  Eduardo Enrique Tálens Visconti

  La Llei 22/2003, de 9 de juliol, Concursal, regula la situació jurídica de les empreses insolvents, ocupant-se també del règim i ordenació dels pagaments als creditors. Aquesta monografia analitza amb fondària el règim jurídic dels crèdits dels treballadors davant de l'empresari que es troba immers en un procés concursal, abordant-se qüestions tant processals com a materials.
 • 24,50 €

  El Instituto Médico Valenciano (1898-1930)

  De la catástrofe del 98 a la Segunda República

  José Luis Fresquet Febrer

  Aquesta obra reconstrueix la vida i activitat de l'Institut Mèdic Valencià (creat lliurement en 1842), entre l'anomenada catàstrofe del 98 i la segona República. L'estudi contribueix a conèixer la història de la medicina valenciana, i és a través de l'anàlisi de la seua labor, que es descobreix que aquesta associació va ser l'origen de les societats científiques actuals.
 • 18,50 €

  Contra la muerte en vida

  Literatura y cine contemporáneos estadounidenses e instituciones totales

  Márgara Averbach

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  Potser la presó siga la més emblemàtica de les institucions totals, i la metàfora més freqüent de la vida dins d'ella, siga la sensació d'estar respirant dins d'una mort en vida. Aquesta obra explora i analitza testimonis orals, obres literàries i cinematogràfiques de ex esclaus i autors nord-americans, en contra dels intents totalitaris d'aquestes institucions.

 • 20,00 €

  Noche sobre América

  Cine de terror después del 11-S

  Luis Pérez Ochando

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  La majoria dels nostres terrors són innats, espontanis, però també poden ser apresos, socials, col·lectius. Des d'una perspectiva teòrica, aquest llibre se centra en el cinema de terror nord-americà estrenat entre l'11-S i el començament de la crisi (2001-2011), per tal d’analitzar amb rigor, els canvis que s'han produït en la ideologia dominant de la nostra època.
 • 15,00 €

  Dones mestres d'Ontinyent

  Geografies vitals

  Ricard Huerta

  Catàleg de l’exposició realitzada pel professor Ricard Huerta Dones mestres d’Ontinyent, que simbolitza un merescut homenatge a les dones que es dediquen a l’ensenyament. D’aquesta manera, es pretén fer visible la gran tasca realitzada per les dones mestres, que han deixat la seua petjada sobre milers d’alumnes dels centres educatius de la ciutat.

 • 30,00 €

  El Saler per al poble, ara!

  Norbertos Piqueras, coord.

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  L’Ajuntament de València va promoure el 1962 un pla per a urbanitzar La Devesa del Saler. En defensa d'una transformació responsable del paisatge i el territori va sorgir el moviment El Saler per al poble. Aquesta publicació recull imatges de l'exposició i articles que actualitzen gran part dels possibles registres científics, culturals i socials, d'aquest paisatge metropolità tan singular.

 • 10,40 €

  No Return

  Xisco Mensua

  Aquesta obra és el catàleg que acompanya a la mostra «No Return» del pintor Xisco Mensua, celebrada en la Sala Martínez Guerricabeitia de la Universitat de València i comissariada pel propi artista. El volum recorre la trajectòria del pintor, en la qual es donen cita la poesia, la filosofia i el cinema clàssic, evocant multitud de fonts literàries, amb un llenguatge i ritme cinematogràfic.
 • 20,00 €

  Por las ramas

  Manuel Sáez

  Catàleg de la mostra Por las Ramas amb l'obra de Manuel Sáez, exposada al Jardí Botànic de la Universitat de València. El volum recull les diferents peces pictòriques que formen part de l'exposició, a més del text del comissari Jaime Güemes, una entrevista a Manuel Saez a càrrec d'Eva Pastor i un poema homenatge a l'artista del reconegut poeta Carlos Marzal.

 • 18,00 €

  El tercer sector en España y en Europa

  Crisis y resilencia

  Rafael Chaves Ávila, Annette Zimmer, dirs.

  Col·lecció: LA NAU SOLIDÀRIA

  Focalitzada en l'anàlisi de l'evolució recent del tercer sector a Espanya i a Europa, aquesta obra se centra en tres àmbits: els serveis socials, l'esport i la cultura. Gràcies a un projecte de recerca finançat pel 7è Programa Marc de la UE entre 2014 i 2016, la recerca s'ha realitzat per un equip interdisciplinari de vuit països i diverses universitats europees.
 • 20,00 €

  La evolución de los cruceros marítimos en España

  Desde sus comienzos hasta la actualidad (1848-2016)

  Gaetano Cerchiello

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL. Serie Estudios y Documentos.

  El concepte de creuer turístic ha variat notablement pel que fa al passat. Hi ha una creixent producció bibliogràfica dels creuers, encara que la historiografia del turisme segueix mostrant un cert desinterès pel creuerisme. Aquest treball realitza una anàlisi exhaustiva de l'evolució dels creuers a Espanya des de les primeres iniciatives a mitjan segle XIX fins avui en dia.
 • 20,00 €

  Ordenación del territorio, urbanismo y medio ambiente en un mundo en cambio

  Antonio Serrano Rodríguez, coord.

  Aquest volum recull diferents ponències en les quals es planteja la necessitat de trobar noves vies d'actuació per a adaptar el model territorial, les ciutats, l'economia, les infraestructures i el paisatge a les conseqüències i noves exigències derivades tant de la crisi global actual com de les perspectives de canvi en una societat creixentment mundialitzada.
 • 10,00 €

  Mètode, 93. Els problemes del mil·lenni

  Reptes que fan progressar les matemàtiques

  AA. DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  El monogràfic d’aquest número analitza els reptes matemàtics per resoldre, acompanyats per les fotografies de l’artista Ana Yturralde. Inclou també una entrevista a Maria Blasco i una conversa amb Jean Bricmont i Richard Dawkins. A més de les seccions habituals, hi col·laboren Jordi Miralda, Enric Marco, Julián Blanco, José Luis Gasent, Guillermo Mateu, Lucas Monzani, Roger Muñoz i Rafel Crespo.
 • 10,00 €

  Mètode, 93. Los problemas del milenio

  Retos que hacen progresar las matemáticas

  AA. DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  Dedicat als reptes matemàtics sense resoldre, el monogràfic d’aquest número ha estat coordinat per Sergio Segura de León, amb fotografies d'Ana Yturralde. A més de les seccions habituals en les quals col·laboren J. Miralda, I. Marco, J. Blanco, JL. Gasent, G. Mateu, L. Monzani, R. Muñoz i R. Crespo, el número inclou una entrevista a Maria Blasco i una conversa amb Jean Bricmont i Richard Dawkins.
 • 12,00 €

  Abriendo veredas

  Guía de Recursos pedagógicos para docentes de la Secundaria Rural itinerante

  Joan Maria Senent, Ana de Anquín, eds.

  Guia de recursos pedagògics per a l'ús dels docents d'educació secundària, especialment, per a docents de la secundària rural itinerant de la província de Salta (Argentina). El volum tracta de fer pensar sobre les estratègies i tàctiques pedagògic-didàctiques més convenients per a Col·legis Rurals Itinerants per tal que s’adapten i s’enriqueixen als contextos i situacions existents.
 • 20,00 €

  De la legitimidad, las sucesiones y su reflejo en las acuñaciones andalusíes

  David Francés Vañó

  Volum que recorre els esdeveniments polítics que van marcar el final del califat de Còrdova i en el qual s'analitza com es van manifestar els canvis de poder i de lleialtats en les encunyacions de moneda de les taifes. Les conclusions que es deriven de l'anàlisi numismàtica és que els diferents reis van cercar la forma d'emetre moneda sense transgredir les normes legals.
 • 20,00 €

  Homenaje a la profesora Carmen Aranegui Gascó

  Saguntum - Extra-19

  Ferran Arasa i Gil, Consuelo Mata Parreño, eds.

  Aquest volum recull els treballs que un grup de deixebles, col·legues i amics de diferents universitats, museus i països ofereixen a la professora Carmen Aranegui Gascó amb motiu de la seua jubilació. Amb una varietat de temes com el patrimoni arqueològic, la historiografia o la metodologia, els estudis tracten els dos camps en els quals ha centrat la seua activitat: les cultures ibèrica i romana.