+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 12,00 €

  XIX Mostra art públic / Universitat pública

  Alba Braza, Ferranda Martí, coord.

  Aquest catàleg recull les obres de set artistes seleccionats, les intervencions dels quals mostren dues maneres d'entendre i interpretar el campus universitari. Les imatges s'acompanyen de breus textos que ajuden a entendre les intencions de les propostes artístiques escollides. Completa el volum un repàs comentat i reflexionat sobre l'abast de cada obra i el conjunt de la Mostra.
 • 16,00 €

  Bandes i bàndols

  Les arrels del fenomen musical llirià

  Elvira Asensi Silvestre

  Les bandes de la Unió Musical i de la Primitiva de Llíria han teixit al seu voltant una rivalitat de tres tipus: religiosa, musical i geogràfica. En aquest volum, s’investiguen les causes d’aquest fet des del segle XIX i de la seua posterior evolució fins als nostres dies, al mateix temps que presenta una anàlisis de les bandes de música com a elements identitaris i culturals fonamentals.
 • 15,00 €

  La memòria històrica i democràtica

  Experiències i propostes en el territori valencià

  José Vicent Frechina, Martín Peña Ortiz, coord.

  Volum que recull les intervencions de la Trobada 2016 Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals, convocada amb l'objectiu de plantejar, analitzar i debatre propostes de recerques, per tal de reflexionar entorn d'un patrimoni cultural, material i immaterial, que hauria de ser identificat, (re)conegut i valorat per part de la societat valenciana.
 • 20,00 €

  Teatro hispánico y su puesta en escena

  Estudios en homenaje a Josep Lluís Sirera Turó

  José Luis Canet, Marta Haro, John London, Biel Sansano, eds.

  Col·lecció: PARNASEO

  El Teatre ha estat l'objecte d'estudi, recerca, docència, creació, crítica i reflexió de Josep Lluís Sirera (València, 1954-2015). Aquest volum d'estudis teatrals reuneix treballs acadèmics de col·legues i deixebles, i pretén ser un sentit homenatge al professor Sirera, gran estudiós, professional i apassionat del Teatre, que ha exercit el seu mestratge sobre diverses generacions d'investigadors.
 • 20,00 €

  El valenciano Enrique Dupuy y el Japón del siglo XIX

  En apéndice: Enrique Dupuy «La transformación del Japón en la era Meiji» 1867-1898

  Mario G. Losano

  La primera destinació del jove diplomàtic espanyol Enrique Dupuy de Lôme va ser Japó, on va residir entre 1873 i 1875, quan el país asiàtic s'obria al món occidental després de quasi dos-cents cinquanta anys d'aïllament. A més d’un repàs sobre la figura del diplomàtic, el volum reprodueix íntegrament el text de Dupuy que mostra una panoràmica general sobre la transformació de Japó.
 • 25,00 €

  El fascismo de los italianos

  Una historia social

  Patrizia Dogliani

  Col·lecció: HISTÒRIA

  El feixisme italià s'ha vist privat durant molt temps d'una història social integral. Aquest volum és el primer retrat complet de la societat italiana sota el règim feixista, des dels anys de la presa del poder fins a la seua crisi durant la Segona Guerra Mundial, passant per la dècada dedicada a l'organització i a l'assoliment del consens entre les classes mitjanes i populars.
 • 10,00 €

  Mètode, 92. L'Univers violent

  Astrofísica d’altes energies i cosmologia al segle XXI

  AA. DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  Dedicat a la cosmologia i a l’astrofísica d’altes energies, el monogràfic d’aquest número ha estat coordinat per Manel Perucho i José Antonio Font, amb obra d’Aurora Valero. El número es completa amb les seccions habituals i recull també les entrevistes a Pere Estupinyà i Jack Szostak, i articles la ciència de la Viquipédia, una de les principals fonts d’informació científica d’avui dia.
 • 10,00 €

  Mètode, 92. El Universo violento

  Astrofísica de altas energias y cosmología en el siglo XXI

  AA. DD.

  Col·lecció: MÈTODE

  Dedicat a la cosmologia i a l’astrofísica d’altes energies, el monogràfic d’aquest número ha estat coordinat per Manel Perucho i José Antonio Font, amb obra d’Aurora Valero. El número es completa amb les seccions habituals i recull també les entrevistes a Pere Estupinyà i Jack Szostak, i articles la ciència de la Viquipédia, una de les principals fonts d’informació científica d’avui dia.
 • 20,00 €

  El antiguo Museo de Historia Natural de la Universitat de València

  Amparo José Mora Castro

  Aquesta monografia presenta la història de l'antic Museu d'Història Natural de la Universitat de València. Es mostra una àmplia perspectiva sobre el que va ser el Museu, el seu desenvolupament al llarg del seu breu segle d'existència i la importància que va tenir i té per a la institució, com a embrió de l'excel·lent i prolífer patrimoni científic que posseeix la Universitat de València.

 • 14,00 €

  JACARANDÁ

  Escritos de Educación Comparada e Internacional

  Joan Maria Senent, Luis Miguel Lázaro, eds.

  Aquest volum recull diversos textos al voltant de l'educació comparada i internacional, en el que s’analitzen tant la realitat educativa llatinoamericana com pràctiques i contextos educatius espanyols. L'obra realitza una anàlisi de caràcter supranacional, fonamentalment europeus, sobre finançament universitari, TIC, educació transfronterera i metodologia de l'ensenyament d'idiomes estrangers.
 • 28,00 €

  Humanisme polític i teorització del pactisme en la València del segle XV

  Vida, obra i ideari del jurista misser Pere Belluga (1392-1468)

  Manuel-Vicent Febrer Romaguera

  Col·lecció: CINC SEGLES

  Aquest estudi analitza l’ideari jurídic del jurista valencià Pere Belluga (1392-1468), emmarcant-lo en l’humanisme polític del segle xv, amb una atenció especial a l’ordenament foral valencià. L’interès de l’autor se centrava a analitzar com, a través de la presentació de «greuges» i «contrafurs», el mateix règim foral permetia corregir els abusos que podia cometre el poder reial.
 • 20,00 €

  Imago, 8

  Revista de emblemática y cultura visual

  AA.DD.

  Col·lecció: IMAGO

  Primer número de la revista Imago que incorpora un dossier, en aquest cas, destinat a tres personalitats universals dels qui acabem de commemorar el centenari de la seua mort: Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Ramon Llull: personatges centrals en els seus respectius entorns nacionals: espanyol, anglès i català, i relacionats els tres amb la cultura verb-visual.
 • 10,00 €

  Pasajes, 51

  AA.DD.

  Col·lecció: PASAJES

  Dedicat a l'estudi de la relació entre imatge, cinema i Guerra Civil, el dossier es proposa una primera reflexió sobre el règim de visibilitat que institueix aquesta guerra en relació amb altres registrades pels mitjans de comunicació i recreades pel cinema. El número es completa amb articles de J. Jurt i S. Škrabec i amb ressenyes d’A. Grau, G. Quintás, L. Arenas, J. Alcoriza i A. Meléndez.
 • 18,00 €

  Per la reixeta

  Sol·licitació sexual en confessió davant la Inquisició de València (1651-1819)

  Albert Toldrà i Vilardell

  Col·lecció: HISTÒRIA I MEMÒRIA DEL FRANQUISME

  Per la reixeta del confessionari arriba una sexualitat malaltissa i morbosa. Aquest volum estudia més de cent sol·licitadors processats o denunciats al tribunal del Sant Ofici de València, entre els anys 1651 i 1819 respecte a uns fets molt més generalitzats: dones indefenses, submisses, atemorides i menyspreades que són víctimes d’abusos, tot i que trobarem diferents realitats, des de la violència brutal a la història d’amor.
 • 14,00 €

  D’Ors a Fuster

  Per una història de l’assaig en la literatura contemporània

  Gonçal López-Pampló

  Col·lecció: CÀTEDRA JOAN FUSTER

  Hi ha molts més estudis centrat en la trajectòria literària i intel·lectual dels assagistes del segle XX, que no en el desenvolupament del gènere literari. Aquest llibre, que combina la reflexió sobre el gènere amb l’anàlisi de les seues manifestacions en la literatura catalana contemporània i actual, aspira a proporcionar algunes idees que servisquen com a base per a la construcció d’aquesta història.
 • Grabados de Augsburgo para un ciclo emblemático portugués

  Exhaurit. Contacte'ns

  14,50 €

  Grabados de Augsburgo para un ciclo emblemático portugués

  Los azulejos de la iglesia del Convento de Jesús de Setúbal

  Carme López Calderón

  L'església del convent de Jesús de Setúbal es decora en 1781 amb un ric programa d'emblemàtica aplicada. Aquest llibre reconstrueix la confusa genealogia de l'Elogia Mariana de Redelius i ofereix la lectura iconogràfica del cicle dels taulells de Setúbal a partir de les claus proporcionades pels seus referents impresos.
 • 8,00 €

  El universo concentracionario

  Escribiendo para no olvidar

  Javier Lluch Prats, Evelio Miñano Martínez, Javier Sánchez Zapatero, eds.

  Monogràfic que recull diferents contribucions al voltant dels sistemes concentracionaris nazis, soviètics, francesos, espanyols, xilens i argentins. Mitjançant l’anàlisi de cas, disquisicions teòriques i metodologies comparatistes es posa en valor el missatge humanista i memorístic que implica la denominada literatura concentracionària.
 • 10,40 €

  Wences Rambla

  Balanç d'una trajectòria

  Pascual Patuel, comisario

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  Catàleg de l'exposició homònima, que recorre tota la trajectòria del pintor Wences Rambla (Castelló, 1948) que suma ja quatre dècades de dedicació al món de l'art. Rambla és un dels pocs artistes de les comarques castellonenques que va saber reaccionar contra l’acomodatici ambient plàstic del moment i desenvolupar un tipus de pintura d'acord amb la modernitat.
 • 16,00 €

  Paisaje, turismo e innovación

  l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación"

  Walesska Schlesinger, coord.

  Col·lecció: UNIVERSITAT I TERRITORI

  Les aportacions presentades al l Congrés de "Paisatge, Turisme i lnnovació" organitzat per la Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València, es reuneixen ara en aquest volum. Els textos dels diferents professionals i acadèmics reflecteixen el debat generat entorn de tres temes claus per al futur de la Comunitat Valenciana: el paisatge, el turisme i la innovació.
 • 22,00 €

  España en la guerra civil europea

  Contribuciones de un hispanista

  Paul Preston

  Col·lecció: HONORIS CAUSA

  Aquest volum vol constituir un homenatge a la llarga trajectòria historiogràfica del professor Paul Preston, que completa el que se li rendira amb el seu nomenament com a doctor honoris causa de la nostra Universitat. En els textos seleccionats s'articula un enfocament coherent i complex de la contemporaneïtat espanyola en la seia profunda imbricació amb la història del segle XX europeu.