+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 12,50 €

  Vicent W. Querol

  i l'Ateneu Científic, Literari i Artístic de València (1870-1876)

  Víctor Pastor Banyuls

  Aquesta obra ens acosta al moviment cultural de la Renaixença valenciana analitzant l'activitat de l'Ateneu Científic, Literari i Artístic de València durant els anys 1870-1876. Vicent W. Querol és un dels referents literaris més destacats del segle XIX. Entre el anys 1860 y 1870 va mantenir una activitat cultural constant expandint l'esperit de la Renaixença per les terres valencianes.
 • 12,00 €

  30 anys de Serenates

  Ana María Botella Nicolás, coord.

  30 anys de Serenates és un llibre que recull la trajectòria del festival de música més important que ha tingut i té la ciutat de València. És la primera vegada que es fa un balanç a nivell global d'aquest fenomen musical, que s'analitzen els programes i s'aporten dades concretes sobre la programació i sobre el que s'ha pogut escoltar, tot això sota el prisma de la reflexió objectiva i científica.
 • 5,00 €

  Caràcters, 80

  AA.DD.

  Col·lecció: CARÀCTERS

  Pàgines centrals dedicades al poeta i editor Vicent Berenguer; reflexions d’actualitat amb els articles de Lluïsa Julià, Víctor Obiols, Jordi Puig, Laura Basagaña, Josep Lluís Roig, Àlex Martín, Manuel Guerrero i Lluís Alpera; interessant article de Josep R. Cerdà i Juan Armenteros. Il·lustrat per Diego Ingold, aquest número es tanca amb Laura López qui ens acosta a la poeta Anise Koltz.
 • 14,96 €

  El origen de las especies

  Charles Darwin

  Col·lecció: SIN FRONTERAS

  L'origen de les espècies és una obra que ha canviat de dalt a baix el pensament científic i filosòfic i la nostra concepció del món. El seu autor, Charles Darwin, pensava que era la seua obra cabdal. Aquesta nova versió resumida ha estat concebuda com una aproximació a una obra clàssica i fonamental en la història de la cultura universal, amb una excepcional vigència i influència intel·lectual.
 • 18,00 €

  Los rodeos de Cioran o Buhardilla en París con vistas a la muerte/ El espectador condenado a muerte

  Matei Visniec

  Col·lecció: Teatro Siglo XXI. Traducción

  Matei Visniec desplega una dramatúrgia complexa en l'obra Los rodeos de Cioran o Buhardilla en París, on el teatre d'idees coexisteix amb el fantàstic, l'absurd i la ironia. El espectador condenado a muerte denuncia la covardia, l'abandó i el mimetisme social, en un assaig escènic sobre la despersonalització i la omnipresència de l'Ull Supervisor de l'aparell polític.
 • 25,00 €

  Política sexual

  Kate Millett

  Col·lecció: FEMINISMOS

  El gran interès d'aquest assaig de Kate Millett -assaig que, malgrat la seua modernitat, s'ha convertit en un clàssic de la literatura feminista- radica en la coexistència en la seva anàlisi de dues crítiques, la literària i la cultural, que permeten captar els nítids reflexos que la literatura ofereix d'aquesta vida que descriu, interpreta i fins i tot deforma
 • 18,00 €

  Modalitat i evidencialitat en català antic

  Un acostament cognitiu a les perífrasis verbals amb deure i amb haver

  Andreu Sentí Pons

  Col·lecció: BIBLIOTECA SANCHIS GUARNER

  Les perífrasis verbals són una mostra extraordinària dels processos de canvi lingüístic en les llengües romàniques. Aquest llibre explica la gramaticalització de les perífrasis i en català antic i en definitiva, és una mirada atenta a dues categories semàntiques complexes que encara no han estat del tot ben definides: la modalitat i l’evidencialitat.
 • 30,00 €

  El segundo sexo

  Simone de Beauvoir

  Col·lecció: FEMINISMOS

  Aquesta obra de Simone de Beauvoir és l'assaig feminista més important del segle XX. Tot el que vingué després hagué de comptar amb aquest llibre, per continuar els seus plantejaments o per criticar-los. Llibre d'una filòsofa existencialista, s'insereix en el marc més ampli del pensament il·lustrat, d'on extreu els impulsos vers el desenvolupament ple del paradigma igualitari.
 • 24,00 €

  Mujeres y represión franquista

  Una guía para su estudio en Valencia

  Carlos Fuertes Muñoz, Vicenta Verdugo Martí, coord.

  El principal objectiu d'aquest llibre és proporcionar al professorat i alumnat de 4t d'ESO, Batxillerat i Universitat, encara que també al públic general, una síntesi amena i actualitzada de la repressió franquista sobre les dones i de les seues pràctiques de resistència. Es parteix del cas de València i la seua província, espai que pot resultar per la seua proximitat més significatiu per a l'alumnat.
 • 12,50 €

  Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias

  Joan Ramón Sanchis Palacio, Vanessa Campos Climent, dirs.

  Aquest llibre recull les ponències presentades en la Jornada sobre Responsabilitat Social i Ètica Empresarial en les entitats bancàries celebrades en la Facultat d'Economia de la UV durant els anys 2015 i 2016. L'objectiu és posar, els materials presentats, a la disposició de tota persona interessada en la responsabilitat social i l'ètica empresarial en les entitats bancàries.
 • 39,00 €

  Geografía humana de España

  Juan Romero, coord.

  La geografia humana es troba doncs de nou en la cruïlla de les ciències socials i humanístiques (…). Els geògrafs tenen un gran futur a condició que no tornen a incórrer en determinats errors: inseguretat, falta de criteri geogràfic, no aprofitar els recursos, buscar la visibilitat abans de madurar resultats i prodigar-se massa en el que ara anomenem geografia híbrida.
 • 18,00 €

  Hij@s del mercado

  La maternidad subrogada en un Estado Social

  Mª Luisa Balaguer

  Col·lecció: FEMINISMOS

  L'autora desenvolupa una reflexió sobre el contracte de maternitat subrogada o ventres de lloguer. El llibre desenvolupa dos conceptes fonamentals: el primer es refereix a com afecta a la dignitat i al lliure desenvolupament de la personalitat el contractar un ventre de lloguer i el segon apunta a la qüestió de per què sorgeix en la nostra civilització un mercat d'aquestes característiques.
 • 19,50 €

  Estudis sobre pragmàtica de la literatura medieval / Estudios sobre pragmática de la literatura medieval

  Gemma Avenoza, Meritxell Simó, M. Lourdes Soriano, eds.

  Les últimes dècades han posat de manifest fins a quin punt interessen els marges de la literatura. El desafiament que afrontem en aquests moments rau en l’ampliació del nostre punt de vista. La dimensió pragmàtica de la literatura pot ajudar-nos a entendre el paper primordial que ha ocupat des que l’home va aprendre la màgia de la paraula i l’eficàcia de l’escriptura.
 • 24,00 €

  Els parlars valencians

  Vicent Beltran Calvo, Carles Segura-Llopes

  Col·lecció: BIBLIOTECA LINGÜÍSTICA CATALANA

  Els parlars valencians descriu la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià a partir d’estudis i d’un meritori treball de camp amb enquestes dialectològiques a informants de més de 250 localitats de la geografia valenciana. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

 • 14,50 €

  Epics of the Americas

  Whitman's Leave of Grass and Neruda's Canto General

  William Allegrezza

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  In Leaves of grass and Canto general, poets want to politicize the reader, Whitman for democracy and Neruda for communism, both of which have become foundational poets for their countries over time. En Leaves of grass i Canto general els poetes volen polititzar el lector, Whitman per la democràcia i Neruda pel comunisme, i tots dos s'han convertit en poetes fundacionals per als seus països.
 • 6,00 €

  México

  El día de los muertos

  Adis Soriano

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  Aquest catàleg recull les obres exposades en la mostra “México. El día de los muertos” de l'artista Adis Soriano. L'artista ens trasllada al sentiment profund de la festa del Dia dels Morts a través de les seves sèries pictòriques Lo nuestro es pasar i Cromología que comparteixen espai amb les seves instal·lacions i objectes artístics com el Altar homenaje a Frida Khalo o Lluvia de Flores.
 • 5,00 €

  HomoAlphabet

  Ricard Huerta

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  La present publicació, derivada de la mostra expositiva “HomoAlphabet” de l'artista Ricard Huerta, recull, com si d'un nou diccionari es tractara, totes les veus que conformen el nou repertori lèxic i el que significa cadascuna de les lletres del HomoAlphabet proporcionant arguments per viure una experiència d'aproximació sensible i reflexiva al món LGTB.
 • 12,00 €

  Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada

  Matei Visniec

  Col·lecció: Acadèmia dels Nocturns

  Migrants a mercè de traficants, salons futuristes on s'anuncien seductors avanços en filats, malvats que s'aprofiten de la misèria dels més desvalguts: Matei Visniec en aquesta obra ens mostra amb tota la seua cruesa el drama actual de la immigració. Amb el seu geni dramàtic ens fa fins i tot esbossar un somriure molt amarg davant la catàstrofe humanitària que ens presenta en aquesta obra.
 • 10,00 €

  Quinze dies al desert americà

  Alexis de Tocqueville

  Col·lecció: BREVIARIS

  Aquestes pàgines relaten el viatge pels Estats Units d’Alexis de Tocqueville i el seu amic Gustave de Beaumont en 1831. En aquell moment era un territori que lluitava per fer-se un espai propi enfront de les dues grans potències de l’època, França i Gran Bretanya. Era un país amb un fort creixement demogràfic, predominantment rural i en contínua extensió cap a les costes de l’oceà Pacífic.
 • 5,00 €

  Enfermedades infecciosas, la historia de la humanidad y los actuales cambios climático y global

  Santiago Mas-Coma

  Lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2017-2018. Santiago Mes-Coma, catedràtic de Parasitologia de la UV, ha estat l'encarregat de la lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2017-2018 sota el títol «Malalties infeccioses, la història de la humanitat i els actuals canvis climàtic i global», que ara es recull en aquest volum.