+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 18,00 €

  Governança territorial i cooperació intermunicipal al País Valencià

  Una anàlisis de les xarxes de cooperació local existents

  Andrés Gomis Fons

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL. Serie Estudios y Documentos.

  En aquesta publicació analitzarem la realitat de la cooperació intermunicipal en el territori valencià, sobre la base de la identificació de les xarxes que els municipis formen entre ells i de la seua intensitat. Analitzar les dinàmiques de col·laboració existents entre els municipis és d’interès per a encarar des de les actuacions públiques una estratègia territorial més efectiva.
 • 10,00 €

  La supervivencia de Caixa Ontinyent durante la crisis financiera 2008-14

  Una organización resiliente a través del ajuste entre cultura y estrategia

  Fernanda Gordon, María Iborra

  Anàlisi del paper jugat per l'ajust entre cultura i decisions estratègiques a través del cas de Caixa Ontinyent, que va ser capaç de sobreviure durant la crisi econòmica i financera. A aquest efecte, desenvolupem un model teòric que relaciona el paper que exerceix l'ajust entre l'estratègia empresarial i la cultura i valors d'una organització en la capacitat de recuperar-se davant una disrupció important.
 • 12,00 €

  XX Mostra art públic / universitat pública 2017

  Alba Braza, coord.

  Catàleg que recull les obres seleccionades en la XX Mostra art públic que organitza la Universitat de València per a dinamitzar els espais universitaris i transformar l'entorn en un lloc d'intervenció artística obert a la societat. Inclou l'obra de cinc artistes les intervencions dels quals mostren la vinculació entre art i ciència. El catàleg es completa amb un repàs sobre l'abast de cada obra.

 • 15,00 €

  Matèria

  El grau zero de la filosofia

  Mercè Rius

  Col·lecció: ASSAIG

  Què és la matèria? No ho sabem, però sí que entenem el significat de «material» en els diversos jocs lingüístics. En filosofia ressona la jugada del mestre de Plató: i què ho fa, que siguen materials les coses amb què exemplifiqueu la materialitat, sinó la idea de matèria? Així, els materialismes tradicionals no són −escriu l’autora d’aquest llibre− sinó perversions de l’idealisme.
 • 15,00 €

  Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible

  Amparo Cervera Taulet, José Manuel Pastor Monsálvez, coords.

  Col·lecció: UNIVERSITAT I TERRITORI

  Al llarg de 12 capítols repartits en tres seccions, una sèrie d'experts exposaran en els seus treballs els principis bàsics del desenvolupament de la ciutat per mitjà dels processos d'innovació, les xarxes i els recursos territorials. Investigadors de la Universitat de València, han escomès el repte d'investigar i proposar el disseny del model econòmic de la ciutat de València i el seu entorn per als pròxims anys.
 • 18,00 €

  Género

  Desde una perspectiva global

  Raewyn Connel, Rebecca Pearse

  Aquesta primera edició en espanyol inclou un nou capítol sobre ecofeminisme, justícia mediambiental i sostenibilitat. També actualitza per complet l'anàlisi de la recerca i explica els nous debats i teories de gènere emergents. És una mostra de recerca acadèmica compromesa que es mou des de l'experiència personal als problemes globals, i ofereix una perspectiva única sobre les qüestions de gènere d'avui.
 • 18,00 €

  Docencia pequeña

  Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje

  James M. Lang

  En les últimes dècades s'ha investigat sobre com aprenem els éssers humans, però traslladar aqueixos descobriments a les aules ha resultat una tasca aclaparadora per als sempre tan ocupats professors i mestres. Docencia pequeña escurça aquesta distància proporcionant una estratègia completament desenvolupada per a ajustar-se progressivament a la manera predeterminada en què aprenen els teus estudiants.

 • 7,00 €

  Cacti

  Vicente Bueno, José Plumed

  Col·lecció: BOTANICAL MONOGRAPHS

  Aquesta monografia ens sorprendrà demostrant l'admirable capacitat dels cactus de viure en ambients tan inhòspits com els deserts, suportant els rigors extrems que comporten la insolació i la falta d'aigua. Aquest volum recull més de 230 espècies de cactus i un total que supera les 600 espècies, constituint una de les col·leccions més importants del Jardí Botànic.
 • 30,00 €

  Construïm drets: mirant cap al futur

  50 anys de CCOOPV

  AA.VV.

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  Aquest catàleg pretén ser un exercici de memòria del sindicalisme en els últims cinquanta anys, però també una reflexió carregada d'actualitat, que ens pose en la situació de recordar el passat en funció dels desafiaments que la globalització i les noves tecnologies estan provocant en la desregulació dels mercats, en el món del treball i en les mateixes organitzacions sindicals.
 • 25,00 €

  La argumentación lingüística en los juicios con jurado

  M.ª Amparo Valero Romero

  Aquesta recerca constitueix una síntesi dels aspectes més importants de la comunicació davant el jurat. L'objectiu principal ha estat endinsar-se en la vida comunicativa que es desenvolupa en els judicis orals d'àmbit penal. La novetat radica en la combinació d'una perspectiva teoricopràctica oferint una guia pràctica per a aprofundir sobre aquest context comunicatiu com són els judicis amb jurat.
 • 3,44 €

  La práctica deportiva de las personas con discapacidad en la Universidad de Valencia

  Observatorio del deporte adaptado en las universidades españolas

  R. LLopis, M.A. Torregrosa, J. Campos, J. Úbeda

  Estudi dels hàbits i les actituds esportives de les persones amb discapacitat que cursaven estudis en la Universitat de València durant el curs acadèmic 2014-2015. La investigació va consistir en una enquesta online que va ser contestada per 138 estudiants i descriu l’interès per la pràctica fisicoesportiva d’aquest col·lectiu, així com els seus antecedents familiars i el context social en el qual porten a terme l’esmentada pràctica.
 • 16,00 €

  Ni putas ni sumisas (6ª ed.)

  Fadela Amara con la colaboración de Sylvia Zappi

  Col·lecció: FEMINISMOS

  Sohane, filla de la immigració magribina, fou cremada viva a la perifèria de París. Això desencadenà un moviment contra el masclisme i la violència masculina, que es reconstrueix en aquestes pàgines. Però més enllà, aquest llibre vibrant posa en qüestió la submissió a normes culturals opressives, i fa una denúncia de la marginació social i dels paranys del multiculturalisme.
 • 20,00 €

  Mis memorias

  Manuel Castillo

  Col·lecció: LA NAU SOLIDÀRIA

  Les Memòries de Manuel Castillo permeten als lectors recordar la fallida d'esperances i projectes que va suposar la guerra civil, la derrota republicana i l'exili per a diverses generacions d'espanyols. Pocs anys abans de morir, va redactar un relat autobiogràfic en el qual va reunir amb multitud de detalls les seues experiències durant l'Espanya de la Restauració, de la Segona República i de l'exili.

 • 24,00 €

  Els parlars valencians (2a Ed. actualitzada)

  Vicent Beltran Calvo, Carles Segura-Llopes

  Col·lecció: BIBLIOTECA LINGÜÍSTICA CATALANA

  Els parlars valencians descriu la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià a partir d’estudis i d’un meritori treball de camp amb enquestes dialectològiques a informants de més de 250 localitats de la geografia valenciana. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

 • 19,50 €

  Territori valencià, territori runner

  Víctor Agulló coord.

  Radiografia precisa i científica de la situació actual del running, les seues limitacions però molt especialment de les seues capacitats i reptes de futur. S'analitza la importància que està adquirint la pràctica del running en la societat a partir d'una àmplia varietat de temàtiques. El territori valencià presenta el major índex de pràctica de l'atletisme popular de tot l'Estat.
 • 19,50 €

  Nobles, patrimonis i conflictes a la València moderna

  Estudis en homenatge a la professora Carme Pérez Aparicio

  Amparo Felipo, coord.

  Les elits privilegiades valencianes de l’edat moderna constitueixen l’objecte d’aquest llibre col·lectiu. Es tracta d’estudis realitzats per investigadors i investigadores formats en la Universitat de València. Obrin les seues pàgines un conjunt de treballs que permeten assistir a la fundació Vilafranquesa, visitar el palau dels comtes d’Almenara o endinsar-se en l’espai domèstic dels senyors de Guardamar.
 • 18,50 €

  Pensar el poder

  Liber amicorum de Pedro Carasa

  Bartolomé Yun, Jorge Luengo, eds.

  Es pretén contribuir a la comprensió de les estructures de poder de l'Espanya vuitcentista mitjançant nous enfocaments que posen en qüestió les formes més tradicionals d'aproximar-se a l'estudi d'aquesta centúria. Planteja una discussió entorn de l'articulació del poder polític i social en l'Espanya del segle XIX en una escala múltiple que conjuga el nivell de l'Estat nació amb el regional i el transnacional.
 • 25,00 €

  La riqueza invisible del cuidado

  M. Ángeles Durán

  Col·lecció: HONORIS CAUSA

  Fita històrica en la visió acadèmica i científica del treball de la cura. Es presenta com una formidable font de recursos invisibles no incorporats a l'anàlisi econòmica i suposa un cost per a les llars i per a les persones sobre els qui recau. Es planteja el reconeixement social de la cura, un treball no remunerat que és el resultat de forces coercitives històriques que l’han assignat a les dones.
 • 19,50 €

  El País Valenciano en la Baja Edad Media

  Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel

  David Igual Luis, Germán Navarro Espinach, coords.

  El llibre reuneix onze articles elaborats per diversos autors medievalistes que van realitzar les tesis doctorals sota la direcció o codirecció de Paulino Iradiel, catedràtic d'Història Medieval de la UV. Pel caràcter inèdit i original de les contribucions que inclou, i per la seua condició de ser recerques de base, el volum presenta una novetat i un interès evidents.
 • 5,00 €

  Caràcters, 82

  Begonya Pozo, dir.

  Col·lecció: CARÀCTERS

  Isabel Canet entrevista l’escriptor Ignasi Mora, referent cultural al País Valencià. Les pàgines centrals les ocupa Caterina Valriu. Articles de fons tracten temes d’actualitat com la presència del català a l’Alguer, el centenari de Joan Valls i Jordà o la figura del poeta Manel Marí. Secció final dedicada al poeta John Ashbery. Textos i ressenyes magníficament acompanyats per les il·lustracions de Tomeu Coll.