+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Novetats

 • 20,00 €

  Gasto no obligatorio de los municipios

  Una muestra de ayuntamientos valencianos

  Leonardo Margareto Layunta

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL

  L'Ajuntament és la institució de Govern que majors pressions rep. La legislació vigent estableix quines són les obligacions que els municipis han d'atendre, encara que solen assumir moltes d’altres. Aquest treball realitza una radiografia sobre la situació econòmica dels ajuntaments entre 2005 i 2010, per a veure si la realitat econòmica actual ha influït en l'estructura general de despeses.
 • 15,00 €

  Análisis de los planes territoriales sectoriales en España

  Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas

  Enrique Peiró Sánchez-Manjavacas

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL

  Aquesta obra analitza la situació actual de la planificació territorial i urbanística a Espanya per tal de poder caracteritzar la planificació sectorial. L'estudi inclou el diagnòstic i tipificació els instruments de planificació sectorial, i les tendències actuals d'aplicació sectorial, així com una sèrie de propostes que permeten la millora en l'ordenació del territori.
 • 28,50 €

  Claves del derecho de redes empresariales

  Business Networks Law Keys

  Juan Ignacio Ruiz Peris, dir.

  Recopilació de treballs variats i originals sobre el tractament jurídic de les xarxes empresarials, que completa els publicats amb anterioritat, i que seran d'especial utilitat a investigadors en aquest camp. Es tracta d'una sèrie d'aportacions, principalment inèdites, presentades en diversos simposis i convenis internacionals celebrats en la Universitat de València en els últims anys.
 • 20,00 €

  Paisajes Valencianos: Territorio Turístico

  Paisatges Valencians: Territori Turístic

  AA.DD.

  Col·lecció: CATÀLEGS D'EXPOSICIONS

  Aquest catàleg fotogràfic, que correspon a l'exposició homònima, recull les mirades de diferents artistes gràfics sobre els nostres paisatges. Mirades que, a més de fusionar naturalesa, art i tècnica, fan honor a la varietat paisatgística del territori, i suggereixen tornar a aqueixos paisatges per a viure, més enllà de les mateixes imatges o postals, noves experiències turístiques.
 • 24,00 €

  El mediterráneo medieval y Valencia

  Economía, sociedad, historia

  Paulino Iradiel

  Col·lecció: HISTÒRIA

  La història medieval de València comença a estar present en els grans debats de la historiografia internacional. Aquest llibre aborda en una primera part els problemes d'historiografia i metodologia de la història social i econòmica de l'Edat Mitjana, per a després donar explicació del funcionament de les modernes economies euromediterrànies.
 • 15,00 €

  L'origen de les espècies

  Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya

  Charles Darwin

  Col·lecció: SENSE FRONTERES

  L'origen de les espècies va capgirar el pensament científic i filosòfic i la nostra concepció de la vida i del món. Escrita originalment amb un estil directe i llegidor, adreçada a tots els públics, aquesta nova versió resumida de L'origen de les espècies ens acosta un clàssic fonamental de la cultura universal, amb una extraordinària influència intel·lectual.

 • 10,00 €

  Cota 705

  Joan Roca i Casals

  Col·lecció: Acadèmia dels Nocturns

  Aquesta obra Premi de Teatre El Micalet (2016), narra les vivències de quatre soldats republicans d’edat, procedència i ideals diferents que conviuen en una trinxera de la serra de Pàndols l’estiu de 1938, en plena contraofensiva de l’exèrcit franquista. En aquesta situació de barbàrie trenen imprescindibles relacions de confiança i amistat per poder sobreviure sota el foc enemic.
 • 16,00 €

  Festa popular, territori i educació

  Alexandre Bataller Català, Héctor H. Gassó, Antonio Martín Ezpeleta, eds.

  «Festa popular, territori i educació» aborda la dimensió formativa de la festa, com a manifestació social, expressió simbòlica del poble i mecanisme de vinculació al territori. Des d’una vessant educativa, s'hi presenten i analitzen els resultats d'experiències didàctiques i projectes educatius que empren les manifestacions festives com a element motivador del treball a les aules.
 • 18,00 €

  La Ética Animal

  ¿Una cuestión feminista?

  Angélica Velasco Sesma

  Col·lecció: FEMINISMOS

  Avui dia, el tracte que donem als animals és objecte d'una important teorització des de l'Ètica i ha donat lloc a un potent moviment internacional de defensa dels no humans en el qual participen activament innombrables dones. En relació a això, aquest llibre es planteja una sèrie d'interrogants ineludibles al voltant si l'Ètica Animal és una qüestió feminista.
 • 15,00 €

  La Unión Europea

  Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX

  Ricard Pérez Casado

  Col·lecció: EUROPA POLÍTICA

  La història de la Unió Europea mai ha sigut fàcil i les transformacions patides l’han portada fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat, que té com a gran desafiament el de la desafecció de la ciutadania. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.
 • 14,50 €

  Las acogidas

  Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas

  Gabriela Moriana Mateo

  Aquest estudi analitza les característiques i problemàtiques de les dones acollides en els centres de protecció de dones de la Comunitat Valenciana, i les diferents barreres que els impedeixen escapar de la violència de gènere. Però sens dubte, la part més important és la recull d'experiències de dones institucionalitzades, que descriuen els processos d’exclusió social.
 • 14,00 €

  El patrimoni cultural valencià

  AA.DD.

  Catàleg de l’exposició "El Patrimoni Cultural Valencià" que tracta de divulgar la riquesa historicocultural del patrimoni audiovisual, natural, cultural, musical, artística... del territori valencià. Abordat des d'una perspectiva multidisciplinària i plural, es tracta d’un treball coral en el qual participen més d’una vintena d'especialistes en diferents disciplines.
 • 14,00 €

  Les festes tradicionals del territori valencià

  AA.DD.

  Catàleg patrimonial que mostra els costums i tradicions festives de totes les comarques valencianes. A través dels 35 capítols, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que comparteixen els valencians. El volum inclou mapes per localitzar les festes en l'espai i material gràfic que mostra el color, la riquesa i l’espectacularitat d'aquestes manifestacions patrimonials.
 • 15,00 €

  Bienestar, formación, territorio

  Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración

  Pilar Alguacil Marí, Belén Cardona Rubert, Paz Lloria García, coord.

  Aquest volum recull les conclusions de les Jornades “Benestar, Formació i Territori” celebrades el 2016, i organitzades per la Universitat de València i la Diputació de València. El conjunt de textos que comprèn aquesta publicació són recerques acadèmiques de prestigiosos experts universitaris que s'organitzen entorn de tres temàtiques: l'economia social, la immigració i el ciberassetjament.
 • 20,00 €

  El dit sobre el mapa

  Joan Fuster i la descripció del territori

  Daniel P. Grau

  Col·lecció: CÀTEDRA JOAN FUSTER

  Amb una visió transversal de l'obra de Joan Fuster, aquest volum examina les aportacions fusterianes a la descripció del territori -entre les quals s'hi inclou la més coneguda i representativa El País Valenciano. Aquest llibre és, així mateix, un reconeixe­ment de la seua producció textual en espanyol i de la traducció i la recontextualització d'aquest material en publicacions posteriors.

 • 68,50 €

  Diccionari de fraseologia

  Segles XVII-XXI

  Joaquim Martí Mestre

  Col·lecció: BIBLIOTECA LINGÜÍSTICA CATALANA

  Aquest complet diccionari, amb un total de 1.842 pàgines, parteix de textos de caire popular de tot l’àmbit lingüístic, però especialment valencians des del segle XVII; textos d’una gran riquesa en lèxic col·loquial i en unitats fraseològiques. El treball complementa la informació dels diccionaris històrics i ofereix una perspectiva comparativa interdialectal i també interlingüística.
 • 25,00 €

  De València i Mallorca

  Escrits seleccionats

  Josep Massot i Muntaner

  Aquest volum recopila les intervencions de l’acte d’investidura de l’investigador Josep Massot i Muntaner com a doctor Honoris Causa per la Universitat de València. A més, s’hi inclou una exhaustiva relació de tota la seua producció, un recull dels seus estudis sobre filòlegs i escriptors valencians i una reelaboració del seu treball sobre la llengua dels mallorquins.
 • 12,00 €

  Los relatos de Carson McCullers

  Viaje hacia la génesis de un estilo

  Santiago Posteguillo

  Col·lecció: BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS

  El novel·lista Santiago Posteguillo analitza en aquest volum com Carson McCullers, una de les millors escriptores nord-americanes del segle XX, va començar la seua carrera literària en les classes de literatura creativa de la University of New York. Posteguillo proposa un viatge cap a la gènesi de l'estil literari de la jove autora amb l'objectiu d'analitzar els seus primers esforços narratius.
 • 19,95 €

  Encara no és tard

  Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic

  Andreu Escrivà

  Col·lecció: SENSE FRONTERES

  Guardonat amb el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016, Escrivà parteix en aquest volum de la preocupació pel que significa l'escalfament global, però també del fet que el coneixement sobre el tema és incomplet i sovint incorrecte. Aquest volum ajuda a fer entendre com està canviant el món que ens envolta, quin és el nostre paper en el canvi, així com possibles solucions.

 • 12,00 €

  XIX Mostra art públic / Universitat pública

  Alba Braza, Ferranda Martí, coord.

  Aquest catàleg recull les obres de set artistes seleccionats, les intervencions dels quals mostren dues maneres d'entendre i interpretar el campus universitari. Les imatges s'acompanyen de breus textos que ajuden a entendre les intencions de les propostes artístiques escollides. Completa el volum un repàs comentat i reflexionat sobre l'abast de cada obra i el conjunt de la Mostra.