Product Documents

Músicas públicas, escuchas privadas

Hacia una lectura de la música popular contemporánea

Amparo Porta Navarro

Col·lecció: Aldea Global, 20

ISBN: 978-84-370-6537-3

Matèria: art, filologia

Submatèries: música, comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 176 pp.

17,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Músicas públicas, escuchas privadas realitza un recorregut panoràmic per la música actual, però s'interessa pel subjecte, tant pel que parla com pel que escolta. La primera part del llibre ens parla del terreny més ostentosament públic de la música contemporània, mentre que la segona tracta del fràgil territori de l'oïdo, al qual va dirigida, de forma paradoxal, tota la maquinària industrial i mediàtica. Posteriorment s'apropa a diferents textos àudiovisuals mitjançant l'anàlisi musical, sociològica i semiòtica, perquè la música parla per a tots però ho fa des del seu llenguatge propi. D'altra banda, té un caràcter força educatiu, perquè està pensat des de la capacitat de lectura, la reversibilitat i les possibilitats d'elecció d'un subjecte que pot introduir la música en la seva experiència com a forma d'expressió, creació i anàlisi crítica.

Citació

Porta Navarro, A. [Amparo] & Talens Carmona, J. [Jenaro] (2007). Músicas públicas, escuchas privadas. Hacia una lectura de la música popular contemporánea. Universitat de València.

Porta Navarro, Amparo y Talens Carmona, Jenaro. Músicas públicas, escuchas privadas. Hacia una lectura de la música popular contemporánea. Universitat de València, 2007.

PORTA NAVARRO, Amparo y TALENS CARMONA, Jenaro. Músicas públicas, escuchas privadas. Hacia una lectura de la música popular contemporánea. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6537-3.

Porta Navarro, Amparo y Talens Carmona, Jenaro. Músicas públicas, escuchas privadas. Hacia una lectura de la música popular contemporánea. Valencia: Universitat de València; 2007. 176 p.

Copiar al portapapeles