Product Documents

Mujeres en clausura

El convento de Santa María Magdalena de Valencia

Emilio Callado Estela

ISBN: 978-84-370-9167-9

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 330 pp.

22,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el procés de renovació temàtica i metodològica experimentat per la història, els estudis sobre les dones han adquirit especial protagonisme, i entre ells destaquen les recerques sobre religiositat i espiritualitat. Tant que, en alguns casos, el passat de les monges és conegut quasi millor que el dels frares. No obstant açò, no ocorre el mateix amb les dominiques, doncs la seua memòria escrita va quedar escampada a causa dels desastres bèl·lics i les convulsions polítiques contemporànies, que van condemnar a l'oblit als grans cenobis mongívols ací fundats per l'ordre de Predicadors. El present llibre rescata al més antic de tals establiments: el convent de Santa María Magdalena, fundat a València, immediatament després de la Conquesta de Jaume I, i en peus durant sis llargs segles, als quals va posar fi l'exclaustració vuitcentista.

Citació

Callado Estela, E. [Emilio] (2014). Mujeres en clausura. El convento de Santa María Magdalena de Valencia. Universitat de València.

Callado Estela, Emilio. Mujeres en clausura. El convento de Santa María Magdalena de Valencia. Universitat de València, 2014.

CALLADO ESTELA, Emilio. Mujeres en clausura. El convento de Santa María Magdalena de Valencia. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9167-9.

Callado Estela, Emilio. Mujeres en clausura. El convento de Santa María Magdalena de Valencia. Valencia: Universitat de València; 2014. 330 p.

Copiar al portapapeles