Product Documents

El paraíso que no fue

El convento de Nuestra Señora de Belén de Valencia

Emilio Callado Estela

ISBN: 978-84-370-9510-3

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 282 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el procés de renovació temàtica i metodològica experimentat per la història, els estudis sobre les dones han cobrat especial protagonisme, i entre ells destaquen les recerques sobre les religioses. No obstant això, no passa el mateix amb les dominiques, ja que la seua memòria escrita es va escampar a causa dels desastres bèl·lics i les convulsions polítiques contemporànies. Aquest llibre rescata el menys conegut de tots els monestirs: el convent de Betlem, fundat a la fi del segle XVII per sor Inés de l'Esperit Sant (Sisternes de Oblites), sens dubte la dominica valenciana més il·lustre de tots els temps.

Citació

Callado Estela, E. [Emilio] (2015). El paraíso que no fue. El convento de Nuestra Señora de Belén de Valencia. Universitat de València.

Callado Estela, Emilio. El paraíso que no fue. El convento de Nuestra Señora de Belén de Valencia. Universitat de València, 2015.

CALLADO ESTELA, Emilio. El paraíso que no fue. El convento de Nuestra Señora de Belén de Valencia. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9510-3.

Callado Estela, Emilio. El paraíso que no fue. El convento de Nuestra Señora de Belén de Valencia. Valencia: Universitat de València; 2015. 282 p.

Copiar al portapapeles