Product Documents

Mestres valencianes republicanes

Les llums de la República

Mª Carmen Agulló Díaz

Col·lecció: Encuadres, 6

ISBN: 978-84-9134-542-8

Matèria: estudis feministes, història, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: història contemporània, història de l'educació

Idioma: català

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 298

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les mestres republicanes han estat invisibilitzades històricament per raons professionals, polítiques i de gènere. Aquest llibre recupera els noms, les experiències vitals i les pràctiques pedagògiques de quatre mestres i una normalista, compromeses amb la política educativa republicana, que treballaren a les comarques valencianes. Rescata, per tant, la nostra memòria historicoeducativa a partir de memòries individuals, i conforma un discurs col·lectiu amb veus i materials plurals. Pretén donar visibilitat unes dones, ciutadanes modernes, que, intentant canviar l’educació i la societat, es convertiren en les autèntiques llums de la República.

Citació

Agulló Díaz, M. C. [Mª Carmen] (2020). Mestres valencianes republicanes. Les llums de la República. Universitat de València.

Agulló Díaz, Mª Carmen. Mestres valencianes republicanes. Les llums de la República. Universitat de València, 2020.

AGULLÓ DÍAZ, Mª Carmen. Mestres valencianes republicanes. Les llums de la República. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-542-8.

Agulló Díaz, Mª Carmen. Mestres valencianes republicanes. Les llums de la República. Valencia: Universitat de València; 2020. 298 p.

Copiar al portapapeles