+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Ciències

Elements 11 a 20 de un total de 349

per pàgina

Pàgina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Desarrollo de la aplicación Android

    El present treball fi de grau consisteix en la creació d’una aplicació mòbil desenvolupada per a sistemes operatius Android. Es tracta d’un assistent per a facilitar el turisme a la ciutat de Cullera que ofereix tot tipus d’activitats per al gaudiment de l’usuari depenent de l’època de l’any en la qual visite el municipi. L’aplicació s’ha dissenyat amb una interfície senzilla i atractiva per a l’usuari. Saber més
    12,00 €

  • Innovación e inteligencia artificial al servicio del desarrollo rural

    En un món digital com el nostre, la Universitat de València vol ser nexe d’unió amb els nostres pobles per a construir un desenvolupament sostenible. Aras de los Olmos és un referent d’aquests nous processos i ha sabut posar en valor tots els seus recursos al servei del progrés i del benestar de les persones i el seu territori. Polítics, professors universitaris i emprenedors ens introdueixen en l’aplicació pràctica més actual d’aquestes noves tecnologies al servei del desenvolupament rural. Saber més
    18,00 €

  • Valències. Juga i formula

    “Valències, juga i formula” és un joc de cartes desenvolupat en el marc de l’any internacional de la taula periòdica. El principal objectiu és reforçar els coneixements sobre formulació i propietats periòdiques d’una forma lúdica i, simultàniament, acostar la química de la vida quotidiana als estudiants de secundària, batxillerat i primers cursos dels graus de ciències, ja que les regles del joc es poden adaptar a diferents nivells de coneixement. Saber més
    35,00 €

  • Mètode, 103

    Aquest número, coordinat per Pau Carazo, explora diferents escenaris i situacions on les pressions selectives influeixen en la diversitat d’espècies que habiten el planeta. Tracta temes interessants com la comunicació creativa del canvi climàtic, la rellevància del càncer com a factor en la selecció natural o el fascinant cas de les espècies que habiten la zona d’exclusió de Txernòbil. Il·lustren aquestes pàgines les obres de l’artista valencià Monjalés. Saber més
    10,00 €

  • Mètode, 103

    Aquest número, coordinat per Pau Carazo, explora diferents escenaris i situacions on les pressions selectives influeixen en la diversitat d’espècies que habiten el planeta. Tracta temes interessants com la comunicació creativa del canvi climàtic, la rellevància del càncer com a factor en la selecció natural o el fascinant cas de les espècies que habiten la zona d’exclusió de Txernòbil. Il·lustren aquestes pàgines les obres de l’artista valencià Monjalés. Saber més
    10,00 €

  • Colecciones de Historia Natural de la Universitat de València

    Amb aquest llibre s’ha volgut traure a la llum tot el patrimoni cultural, científic i natural recopilat durant més de cinc segles d'història de la Universitat de València, i que fins ara era quasi invisible, perquè servisca de font de noves investigacions, d’estímul per a futures i futurs naturalistes i científics, de coneixement per a altres investigadors i curiosos del saber. Saber més
    22,50 €

  • Valencias. Juega y formula

    “Valències, juga i formula” és un joc de cartes desenvolupat en el marc de l’any internacional de la taula periòdica. El principal objectiu és reforçar els coneixements sobre formulació i propietats periòdiques d’una forma lúdica i, simultàniament, acostar la química de la vida quotidiana als estudiants de secundària, batxillerat i primers cursos dels graus de ciències, ja que les regles del joc es poden adaptar a diferents nivells de coneixement. Saber més
    35,00 €

  • Science at the Table

    El present volum recull 42 articles de Fernando Sapiña, escrits durant més de deu anys per a la revista ‘Mètode’, sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d’una recepta culinària. Compta amb la col·laboració de l’artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori “Palomita de maíz”, ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s’hibrida amb la seua obra. Saber més
    15,00 €

  • La ciència a taula

    El present volum recull 42 articles de Fernando Sapiña, escrits durant més de deu anys per a la revista ‘Mètode’, sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d’una recepta culinària. Compta amb la col·laboració de l’artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori “Palomita de maíz”, ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s’hibrida amb la seua obra. Saber més
    15,00 €

  • Ada Lovelace

    Aquest llibre utilitza material d’arxiu inèdit per a explorar la infància precoç d’Ada Lovelace, des de les seues idees sobre un cavall volador a vapor fins a preguntes penetrants sobre la naturalesa dels arcs de Sant Martí. Malgrat ser una activitat inusual per a les joves de l’època, va estudiar ciències i matemàtiques des de molt prompte. Se la considera la primera programadora informàtica del món i s’ha convertit en una icona per a les dones en l’àmbit de la tecnologia. Saber més
    20,00 €

Elements 11 a 20 de un total de 349

per pàgina

Pàgina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5