Product Documents

Del teatro del Misteri al misterio del teatro

Luis Quirante Santacruz

Col·lecció: Oberta, 61

ISBN: 978-84-370-5149-9

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: castellà

Any ed.: 2001

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 200 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Els estudis de Luis Quirante reunits en aquest volum constitueixen un detingut i apassionant recorregut sobre el Misteri d'Elx (el seu text, la seua història, la seua esplendorosa posada en escena) i sobre els complexes problemes que la dramatúrgia medieval ha plantejat als estudis teatrals contemporanis. Ofereix també bona part de les crítiques escrites per la revista El público, de la que fou corresponsal a Roma mentre impartia classes a l'Institut Espanyol de Cultura i en la Università de la Sapienza, així com algunes reflexions sobre el teatre valencià de la darrera dècada. Tots ells tradueixen la triple condició que ell sempre reivindicà en les seues investigacions: la curiositat de l'estudiós, la pertinença màgica de l'iniciat i la fascinació de l'enamorat.

Citació

Quirante Santacruz, L. [Luis] (2001). Del teatro del Misteri al misterio del teatro. Universitat de València.

Quirante Santacruz, Luis. Del teatro del Misteri al misterio del teatro. Universitat de València, 2001.

QUIRANTE SANTACRUZ, Luis. Del teatro del Misteri al misterio del teatro. Valencia: Universitat de València, 2001. ISBN 978-84-370-5149-9.

Quirante Santacruz, Luis. Del teatro del Misteri al misterio del teatro. Valencia: Universitat de València; 2001. 200 p.

Copiar al portapapeles