Product Documents

Idees i paraules

Una filosofia de la vida quotidiana

Tobies Grimaltos

Col·lecció: Assaig, 20

ISBN: 978-84-370-7256-2

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 154 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Per què anem als cementeris? Queden encara llibreters? Per què se'ns vol classificar sempre com a membres d'un grup? Per què se'ns neguen drets culturals bàsics? Qüestions com aquestes i d'altres més abstractes, com ara per què ens fa por pensar o per què ja no som capaços de posar noms a les coses noves i ens limitem a emprar descripcions (telèfon mòbil) o sigles i prou (USB, GPS), constitueixen per a l'autor esperons per posar-se a escriure, en aquest cas en forma de textos breus, incisius, irònics. Uns textos que volen ser alhora entretinguts i entenedors i donar motiu per a la reflexió, intents de mostrar el caràcter de la nostra època. Des de la pròpia experiència, aquestes «càpsules de pensament» aborden situacions i personatges que el lector pot reconèixer fàcilment. Un assaig que vol il.luminar aspectes no sempre suficientment considerats i, per això, sovint sorprenents.

Citació

Grimaltos Mascarós, T. [Tobies] (2008). Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana. Universitat de València.

Grimaltos Mascarós, Tobies. Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana. Universitat de València, 2008.

GRIMALTOS MASCARóS, Tobies. Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7256-2.

Grimaltos Mascarós, Tobies. Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana. Valencia: Universitat de València; 2008. 154 p.

Copiar al portapapeles