Product Documents

Historias y ficciones. Coloquio sobre la literatura del siglo XV

Rafael Beltrán Llavador, J. Luis Canet Vallés, Josep Lluís Sirera Turó

Col·lecció: Oberta, 22

ISBN: 978-84-370-0952-0

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Coeditor: Departament de Filologia Espanyola

Any ed.: 1992

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 364 pp.

18,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest Col·loqui convocà durant tres jornades a especialistes i estudiosos, en principi medievalistes, per a revisar, segons Huizinga, l'apassionant Tardor de l'Edat Mitja que és en certa manera el segle XV, segle que enmig encara de la raresa documental i de la incertesa cronològica que caracteritza a la literatura medieval, suposa el naixement històric de la burgesia ciutadana i d'una nova postura intel·lectual basada en la passió individualista, en el signe renovador i ascendent dels herois cavallerescs, en la complexitat gòtica i plateresca d'un cultura literària en la que es barregen el Cançoner, la influència clàssica i un nou sentit de l'humanisme.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] & Canet Vallés, J. L. [Josep Lluís] & Sirera Turó, J. L. [Josep Lluís] (1992). Historias y ficciones. Coloquio sobre la literatura del siglo XV. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís y Sirera Turó, Josep Lluís. Historias y ficciones. Coloquio sobre la literatura del siglo XV. Universitat de València, 1992.

BELTRÁN LLAVADOR, Rafael y CANET VALLÉS, Josep Lluís y SIRERA TURÓ, Josep Lluís. Historias y ficciones. Coloquio sobre la literatura del siglo XV. Valencia: Universitat de València, 1992. ISBN 978-84-370-0952-0.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís y Sirera Turó, Josep Lluís. Historias y ficciones. Coloquio sobre la literatura del siglo XV. Valencia: Universitat de València; 1992. 364 p.

Copiar al portapapeles