Product Documents

Ensenyament de llengües i plurilingüisme

Manuel García, Rosa Giner, Paulina Ribera, Carmen Rodríguez, eds.

Col·lecció: Oberta, 50

ISBN: 978-84-370-4038-7

Matèria: filologia, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: general, pedagogia i didàctica

Idioma: català

Coeditor: Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Any ed.: 1999

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 486 pp.

22,00 €

Sinopsi

Detalles

La pluralitat de llengües i de registres de la comunicació reals constitueix un factor que condiciona l'ensenyament de la llengua i la literatura que té lloc dins de les aules. Deixant de banda les concepcions rígides relatives a la norma i a l'estructura, la didàctica de les llengües troba així la seua especificitat en la complexa xarxa d'interrelacions del sistema educatiu, encara que respon també a necessitats i expectatives socials. Des d'aquestes premisses, els treballs aplegats en aquest volum -ponències i comunicacions presentades al I Congrés Internacional de Didàctica de la Llengua i la Literatura (València, 1997) -aborden el tema des del punt de vista de la diversitat discursiva, de l'ensenyament del llenguatge oral i escrit, del text literari, del plurilingüisme i dels recursos didàctics.

Citació

García, M. [Manuel] & Giner Sánchez, R. [Rosa] & Ribera Araguete, P. [Paulina] (1999). Ensenyament de llengües i plurilingüisme. Universitat de València.

García, Manuel y Giner Sánchez, Rosa y Ribera Araguete, Paulina. Ensenyament de llengües i plurilingüisme. Universitat de València, 1999.

GARCÍA, Manuel y GINER SÁNCHEZ, Rosa y RIBERA ARAGUETE, Paulina. Ensenyament de llengües i plurilingüisme. Valencia: Universitat de València, 1999. ISBN 978-84-370-4038-7.

García, Manuel y Giner Sánchez, Rosa y Ribera Araguete, Paulina. Ensenyament de llengües i plurilingüisme. Valencia: Universitat de València; 1999. 486 p.

Copiar al portapapeles