El segundo sexo

Simone de Beauvoir

Traducció: Alicia Martorell

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-3736-5

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 24 cm

Pàgines: 832

30,00 €

Sinopsi

Detalles

El segundo sexo no sols ha nodrit tot el feminisme de la segona meitat del segle XX, sinó que és l'assaig feminista més important de la centúria. Tot el que s'ha escrit després al camp de la teoria feminista ha hagut de comptar amb aquesta obra, bé per a continuar-la en els seus plantejaments i seguir desenvolupant-los, bé per a criticar-los oposant-s'hi. El segundo sexo, que és l'assaig d'una filòsofa existencialista, s'enquadra en l'àmbit més ampli d'un pensament il·lustrat que pren de la Il·lustració precisament els seus aspectes positius, emancipadors, abans que res, una concepció igualitària dels éssers humans, segons la qual la diferència de sexes no altera la seua radical igualtat de condició. Alhora, és un assaig filosòfic que analitza el fet de la condició femenina en les societats occidentals des de múltiples punts de vista; el científic, l'històric, el psicològic, el sociològic, l'ontològic i el cultural. Es tracta d'un estudi totalitzador on s'investiga el perquè de la situació en què es troba aqueixa meitat de la humanitat que som les dones.

Citació

Beauvoir, S. d. [Simone de] & López Pardina, T. [Teresa] & Martorell, A. [Alicia] (2017). El segundo sexo. Universitat de València.

Beauvoir, Simone de y López Pardina, Teresa y Martorell, Alicia. El segundo sexo. Universitat de València, 2017.

BEAUVOIR, Simone de y LÓPEZ PARDINA, Teresa y MARTORELL, Alicia. El segundo sexo. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-376-3736-5.

Beauvoir, Simone de y López Pardina, Teresa y Martorell, Alicia. El segundo sexo. Valencia: Universitat de València; 2017. 832 p.

Copiar al portapapeles