¿Tiene sexo la mente?

Las mujeres en los orígenes de la ciencia moderna

Londa Schiebinger

Traducció: María Condor

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-2137-1

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra, Instituto de la Mujer

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 422 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Londa Schiebinger trau a la llum en aquest llibre les aportacions de les dones al desenvolupament de la ciència en l'edat moderna primerenca i indaga les forces culturals i històriques que continuen determinant el curs del saber i el coneixement científic. Amb un vertader esforç d'arqueologia intel.lectual, l'autora utilitza una gran quantitat de material biogràfic i científic sobre les dones que es dediquen a les ciències naturals i a la medicina. És, per tant, una descripció magníficament detallada -que unes vegades diverteix, altres sorprèn, altres consterna i altres resulta dolorosa- de com van participar en la ciència hòmens i dones i en què va canviar les coses aquesta participació, tant per a ells, com per a la ciència i per a la nostra idea general de la diferència sexual.

Citació

Condor Orduña, M. [María] & Schiebinger, L. [Londa] (2004). ¿Tiene sexo la mente?. Las mujeres en los orígenes de la ciencia moderna. Universitat de València.

Condor Orduña, María y Schiebinger, Londa. ¿Tiene sexo la mente?. Las mujeres en los orígenes de la ciencia moderna. Universitat de València, 2004.

CONDOR ORDUÑA, María y SCHIEBINGER, Londa. ¿Tiene sexo la mente?. Las mujeres en los orígenes de la ciencia moderna. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-376-2137-1.

Condor Orduña, María y Schiebinger, Londa. ¿Tiene sexo la mente?. Las mujeres en los orígenes de la ciencia moderna. Valencia: Universitat de València; 2004. 422 p.

Copiar al portapapeles