Product Documents

Sistema sexo/género, identidades y construcción de la subjetividad

Isabel Martínez Benlloch, Amparo Bonilla Campos

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 31

ISBN: 978-84-370-4154-4

Matèria: estudis feministes, filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 1999

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 294 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Comprendre la construcció de la individualitat exigeix l'anàlisi de la variabilitat i de la regularitat psicològica entre i en els grups sexuals, considerant la influència de la cultura en la creació i internalització dels models de gènere. En aquest procés, no sols intervenen factors lligats a la persona i a la situació, sinó també les categories culturals que condicionen la percepció de la realitat. L'objectiu d'aquest llibre és explicar els efectes que les asimetries de gènere produeixen en el comportament , per a poder intervenir psicològicament i incidir en la seua transcendència

Citació

Bonilla Campos, A. [Amparo] & Martínez Benlloch, I. [Isabel] (1999). Sistema sexo/género, identidades y construcción de la subjetividad. Universitat de València.

Bonilla Campos, Amparo y Martínez Benlloch, Isabel. Sistema sexo/género, identidades y construcción de la subjetividad. Universitat de València, 1999.

BONILLA CAMPOS, Amparo y MARTÍNEZ BENLLOCH, Isabel. Sistema sexo/género, identidades y construcción de la subjetividad. Valencia: Universitat de València, 1999. ISBN 978-84-370-4154-4.

Bonilla Campos, Amparo y Martínez Benlloch, Isabel. Sistema sexo/género, identidades y construcción de la subjetividad. Valencia: Universitat de València; 1999. 294 p.

Copiar al portapapeles