Product Documents

Coloquio de los centauros

Lo maravilloso en las poéticas y el pensamiento estético

Antonio García Montalbán

Pròleg de Romà de la Calle

Col·lecció: Estètica&Crítica, 42

ISBN: 978-84-9134-369-1

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 220

16,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Entre la bellesa i el sublim hi ha un espai del qual brolla el meravellós, fenomen arborescent que desplega les seues flors fascinants en l'escenari de la nostra consciència i forma part dels corrents movedissos i diversos de l'existència. Romanem expectants a l'espera d'esdeveniments que ens commoguen, que arriben a nosaltres com a 'accidents'. Mentre esperem aquest alineament extraordinari entre l'objecte meravellós i la nostra disposició anímica, el discurs estètic s'erigeix en espai natural per a la fascinació. Admirable, irracional, exaltació de l'esperit, essència o excés, pel seu caràcter 'il·lusori' ha estat relegat en el pensament sistemàtic als àmbits perceptius de la naturalesa i les arts, però els transcendeix. Aquest llibre explora la nostra cultura i traça una història, no tant lineal com 'poiètica', de tendències o models de representació.

Citació

García Montalbán, A. [Antonio] (2019). Coloquio de los centauros. Lo maravilloso en las poéticas y el pensamiento estético. Universitat de València.

García Montalbán, Antonio. Coloquio de los centauros. Lo maravilloso en las poéticas y el pensamiento estético. Universitat de València, 2019.

GARCíA MONTALBáN, Antonio. Coloquio de los centauros. Lo maravilloso en las poéticas y el pensamiento estético. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-369-1.

García Montalbán, Antonio. Coloquio de los centauros. Lo maravilloso en las poéticas y el pensamiento estético. Valencia: Universitat de València; 2019. 220 p.

Copiar al portapapeles