València: Patrimonio cultural y Objetivos de Desarrollo Sostenible

Ximo Revert, coord.

ISBN: 978-84-9133-208-4

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 20 x 20 cm.

Pàgines: 112

10,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Universitaris i universitàries de diverses disciplines (salut, tecnologia i enginyeries, humanitats, ciències socials o bàsiques) han fixat la seua mirada en determinades referències culturals de la ciutat per a convidar-nos a reflexionar sobre com la gent que l’habitava en el passat va crear elements que han contribuït al nostre benestar, però que, sobretot, són manifestacions de l'empenta personal i col·lectiva per millorar les seues condicions de vida i enriquir-se amb la creativitat d'altres, generant així desenvolupament humà. Els textos i referències són resultats d'un Taller universitari sobre Patrimoni Cultural i Desenvolupament Humà. Es tracta d'un exercici reflexiu cívic que qualsevol persona pot fer respecte de les referències culturals i científiques del seu entorn o del lloc que visita.

Citació

AA.VV. (2019). València: Patrimonio cultural y Objetivos de Desarrollo Sostenible. Universitat de València.

AA.VV. València: Patrimonio cultural y Objetivos de Desarrollo Sostenible. Universitat de València, 2019.

AA.VV. València: Patrimonio cultural y Objetivos de Desarrollo Sostenible. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-208-4.

AA.VV. València: Patrimonio cultural y Objetivos de Desarrollo Sostenible. Valencia: Universitat de València; 2019. 112 p.

Copiar al portapapeles