València: Patrimoni cultural i Objectius de Desenvolupament Sostenible

Ximo Revert, coord.

ISBN: 978-84-9133-214-5

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 20 x 20 cm

Pàgines: 112

10,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Universitaris i universitàries de diverses disciplines (salut, tecnologia i enginyeries, humanitats, ciències socials o bàsiques) han fixat la seua mirada en determinades referències culturals de la ciutat per a convidar-nos a reflexionar sobre com la gent que l’habitava en el passat va crear elements que han contribuït al nostre benestar, però que, sobretot, són manifestacions de l'empenta personal i col·lectiva per millorar les seues condicions de vida i enriquir-se amb la creativitat d'altres, generant així desenvolupament humà. Els textos i referències són resultats d'un Taller universitari sobre Patrimoni Cultural i Desenvolupament Humà. Es tracta d'un exercici reflexiu cívic que qualsevol persona pot fer respecte de les referències culturals i científiques del seu entorn o del lloc que visita.

Citació

Revert, X. [Ximo ] (coord.) (2019). València: Patrimoni cultural i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Universitat de València.

Revert, Ximo (coord.). València: Patrimoni cultural i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Universitat de València, 2019.

REVERT, Ximo (coord.). València: Patrimoni cultural i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-214-5.

Revert, Ximo (coord.). València: Patrimoni cultural i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Valencia: Universitat de València; 2019. 112 p.

Copiar al portapapeles