Product Documents

Tras el rastro de La Masía, Miró y Hemingway

Viajes y entrevistas

Alex Fernández de Castro

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 139

ISBN: 978-84-9134-058-4

Matèria: filologia

Submatèria: fiologia anglogermànica i DSBH

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 222

17,50 €

Sinopsi

Detalles

Viatges al París que van conèixer Joan Miró i Ernest Hemingway o a les seues cases en Montroig del Camp, Key West i l'Havana; entrevistes a artistes que van col·laborar amb Miró (Josep Royo, Pere Portabella) i a components de les famílies del novel·lista (Valerie Hemingway) o del pintor (Emili Fernández Miró i Joan Punyet Miró); excursions pels pobles de Tarragona que més va freqüentar Miró (Montroig, Cornudella, Cambrils), i converses amb els qui li van conèixer o van treballar per a ell mentre va passar les seues vacances al sud de Catalunya: el seu xofer, els seus masoveres o els alcaldes que van aconseguir concedir-li el títol de Fill Predilecte. Tots els capítols del present llibre tenen com a fil conductor el quadre de Miró La masia (1921-1922), que Hemingway va comprar en 1925 com a regal per a la seua primera esposa, la casa que el va inspirar, i l'amistat entre tots dos artistes.

Citació

Fernández de Castro Krings, A. [Alex] (2017). Tras el rastro de La Masía, Miró y Hemingway. Viajes y entrevistas. Universitat de València.

Fernández de Castro Krings, Alex. Tras el rastro de La Masía, Miró y Hemingway. Viajes y entrevistas. Universitat de València, 2017.

FERNáNDEZ DE CASTRO KRINGS, Alex. Tras el rastro de La Masía, Miró y Hemingway. Viajes y entrevistas. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-058-4.

Fernández de Castro Krings, Alex. Tras el rastro de La Masía, Miró y Hemingway. Viajes y entrevistas. Valencia: Universitat de València; 2017. 222 p.

Copiar al portapapeles