Product Documents

Retorno a la historia literaria norteamericana

Itinerarios críticos y pedagógicos

Félix Martín Gutiérrez

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 100

ISBN: 978-84-370-9266-9

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 340 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La dilatada i fructífera experiència com a un dels investigadors més destacats de les lletres nord-americanes en el nostre país, permet a Félix Martín examinar els supòsits que conviden avui a recuperar el protagonisme de la història literària dels Estats Units en les aules. Comporta aquest projecte una revisió dels aspectes fonamentals per a entendre aquesta història: la periodització, els gèneres, el cànon i la funció de la teoria crítica. Amb aquest objectiu es destaquen les dues orientacions, inseparables i complementàries, que guien el seu desenvolupament: una crítica i una altra pedagògica. Partint de paradigmes narratius totalment nous, Martín ens redescobreix la història literària nord-americana des de perspectives múltiples i específiques, i des d'una sèrie de noves representacions culturals i literàries fèrriament interconnectades.

Citació

Martín Gutiérrez, F. [Félix] (2014). Retorno a la historia literaria norteamericana. Itinerarios críticos y pedagógicos. Universitat de València.

Martín Gutiérrez, Félix. Retorno a la historia literaria norteamericana. Itinerarios críticos y pedagógicos. Universitat de València, 2014.

MARTíN GUTIéRREZ, Félix. Retorno a la historia literaria norteamericana. Itinerarios críticos y pedagógicos. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9266-9.

Martín Gutiérrez, Félix. Retorno a la historia literaria norteamericana. Itinerarios críticos y pedagógicos. Valencia: Universitat de València; 2014. 340 p.

Copiar al portapapeles