Product Documents

¿Quieres clonarte?

Ciencia y ética de la clonación humana

Arlene Judith Klotzko

Pròleg d'Anna Veiga

Traducció: Gwenn Navarro

Col·lecció: Sin Fronteras, 3

ISBN: 978-84-370-6296-9

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 184 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

L'agost del 2004, un equip d'investigació obtingué permís per a començar un estudi sobre la clonació terapèutica al Regne Unit. Es tracta del primer esforç conegut per a clonar embrions humans a Occident. Algun dia, si és que no ha passat ja, podrem clonar humans i ens embarcarem en un viatge científic i moral el destí del qual és encara un misteri. Amb les mateixes tècniques amb què es va clonar l'ovella Dolly, hi ha investigadors que han tractat de cultivar embrions humans clonats a partir d'una cèl·lula adulta. El seu objectiu no és fer còpies de persones, sinó generar cèl·lules embrionàries, el material imprescindible per a tractar algunes malalties terribles. A partir dels darrers descobriments científics en l'àrea de la clonació i amb una prosa àgil, plena d'al·lusions a la literatura, la psicologia, l'art, la música i el cinema, Vols clonar-te? Descriu el nou món de possibilitats que s'obri davant nostre. Perquè la perspectiva de la clonació humana desperta les nostres esperances més ocultes, però també els nostres temors més foscos, que ens fan pensar en un canvi radical de la condició humana.

Citació

Klotzko, A. J. [Arlene Judith] & Navarro, G. [Gwenn] & Veiga, A. [Anna] (2006). ¿Quieres clonarte?. Ciencia y ética de la clonación humana. Universitat de València.

Klotzko, Arlene Judith y Navarro, Gwenn y Veiga, Anna. ¿Quieres clonarte?. Ciencia y ética de la clonación humana. Universitat de València, 2006.

KLOTZKO, Arlene Judith y NAVARRO, Gwenn y VEIGA, Anna. ¿Quieres clonarte?. Ciencia y ética de la clonación humana. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6296-9.

Klotzko, Arlene Judith y Navarro, Gwenn y Veiga, Anna. ¿Quieres clonarte?. Ciencia y ética de la clonación humana. Valencia: Universitat de València; 2006. 184 p.

Copiar al portapapeles