Product Documents

Periodismo político

Fundamentos, práctica y perspectivas

Salvador Enguix

Col·lecció: Aldea Global, 31

ISBN: 978-84-370-9511-0

Matèria: filologia, sociologia i política

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 162 pp.

16,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Com es defineixen els papers del periodisme polític i la comunicació política en la «trinxera comunicativa» de les democràcies modernes? És el periodisme polític una àrea especialitzada del periodisme? Què té d'especial la relació del periodista polític amb les seues fonts? Quins són els seus valors professionals i les seues rutines de treball? El periodista Salvador Enguix revisa el discurs acadèmic sobre aquestes i altres qüestions, i en proposa una relectura a la llum del seu exercici professional. El llibre ofereix per primera vegada una visió global d'aquesta especialització periodística, integrant aspectes com les esferes informatives del periodisme polític, la seua relació amb els diferents models teòrics de democràcia, la relació entre el periodista i les fonts, els valors deontològics, les rutines productives així com els canvis dinàmics que imposen les tecnologies digitals.

Citació

Enguix Oliver, S. [Salvador] (2015). Periodismo político. Fundamentos, práctica y perspectivas. Universitat de València.

Enguix Oliver, Salvador. Periodismo político. Fundamentos, práctica y perspectivas. Universitat de València, 2015.

ENGUIX OLIVER, Salvador. Periodismo político. Fundamentos, práctica y perspectivas. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9511-0.

Enguix Oliver, Salvador. Periodismo político. Fundamentos, práctica y perspectivas. Valencia: Universitat de València; 2015. 162 p.

Copiar al portapapeles