Product Documents

Nosaltres els europeus

VIII Universitat d'Estiu a Gandia

Ángel San Martín, ed.

Col·lecció: Oberta, 24

ISBN: 978-84-370-0982-7

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Coeditor: Ajuntament de Gandia

Any ed.: 1992

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 266 pp.

14,50 €

Sinopsi

Detalles

Europa és una bellesa mítica raptada en la seua jovenesa i alhora un vell continent amb molta història entre els seus solcs. Ha vist passar moments d'esplendor i èpoques de crisi profunda. Sap dels afers del món perquè hi ha intervingut com a jutge i com a part. Avui, els esdeveniments es precipiten, alteren previsions i frustren expectatives, es dissolen les velles marques d'identitat i les fronteres perden la seua condició de límit. ¿Quines en són les repercussions polítiques i econòmiques? ¿Quina relació tenen amb la història i la cultura europees? Aquest llibre aporta nous elements per a l'actual debat intel.lectual i social sobre la construcció d'Europa.

Citació

San Martín Alonso, . [Ángel] (1992). Nosaltres els europeus. VIII Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València.

San Martín Alonso, Ángel. Nosaltres els europeus. VIII Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València, 1992.

SAN MARTÍN ALONSO, Ángel. Nosaltres els europeus. VIII Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València, 1992. ISBN 978-84-370-0982-7.

San Martín Alonso, Ángel. Nosaltres els europeus. VIII Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València; 1992. 266 p.

Copiar al portapapeles