Product Documents

Músicas populares, sociedad y territorio

Sinergias entre investigación y docencia

Ana María Botella Nicolás, Rosa Isusi-Fagoaga coords.

Col·lecció: Universitat i Territori

ISBN: 978-84-9133-126-1

Matèria: geografia

Submatèries: patrimoni artístic, música

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23,5 cm

Pàgines: 256

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el àmbit de les músiques populars urbanes els focus d’interès han anat i van des de la investigació sobre música de folklore i populars urbanes fins la didàctica de la música popular en els mitjans audiovisuals o les cançons d’infància tradicionals en el segle XXI, passant pel tractament de la perspectiva de gènere fins els nous corrents en la dialèctica entre música popular i clàssica. En aquest llibre es presenten tant els antecedents sobre l’estudi de les músiques populars a València com un nodrit corpus de treballs inèdits que s’han realitzat recentment sobre el tema. Amb açò es pretén, per una banda, analitzar les principals publicacions i treballs fins al moment i, per l’altra, transferir i difondre els coneixements recents i els nous paradigmes generats pels investigadors especialistes a la societat mitjançant propostes, com el present llibre, que superen l’àmbit acadèmic.

Citació

Botella Nicolás, A. M. [Ana Mª] & Isusi Fagoaga, R. [Rosa ] (coords.) (2018). Músicas populares, sociedad y territorio. Sinergias entre investigación y docencia. Universitat de València.

Botella Nicolás, Ana Mª y Isusi Fagoaga, Rosa (coords.). Músicas populares, sociedad y territorio. Sinergias entre investigación y docencia. Universitat de València, 2018.

BOTELLA NICOLÁS, Ana Mª y ISUSI FAGOAGA, Rosa (coords.). Músicas populares, sociedad y territorio. Sinergias entre investigación y docencia. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-126-1.

Botella Nicolás, Ana Mª y Isusi Fagoaga, Rosa (coords.). Músicas populares, sociedad y territorio. Sinergias entre investigación y docencia. Valencia: Universitat de València; 2018. 256 p.

Copiar al portapapeles