Mentes sensibles

Investigar en educación y en museos

Ricard Huerta, Romà de la Calle, eds.

Col·lecció: Oberta, 156

ISBN: 978-84-370-7147-3

Matèria: art

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 204 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els museus, les escoles i les universitats hem de treballar en projectes conjunts per a intentar millorar l'oferta de les nostres institucions. Des de fa uns anys, es potencia la funció educadora del museu, la qual cosa ha afavorit la projecció d'aquests temes en l'àmbit internacional. Es recullen en aquest volum les aportacions de diversos grups d'investigació que plantegen de forma nova múltiples maneres d'abordar cada aspecte d'interès. Les investigacions que ací es recullen mantenen un alt grau de vinculació amb cada part implicada en el procés: els educadors de museus, el professorat, les empreses, els gestors, els responsables institucionals i, per descomptat, els públics. Mentes sensibles aborda un aspecte de l'actualitat dels museus: la importància d'elaborar projectes en els quals s'interpreten les necessitats dels públics nous.

Citació

Calle, R. d. [Romà de la] & Huerta, R. [Ricard] (2008). Mentes sensibles. Investigar en educación y en museos. Universitat de València.

Calle, Romà de la y Huerta, Ricard. Mentes sensibles. Investigar en educación y en museos. Universitat de València, 2008.

CALLE, Romà de la y HUERTA, Ricard. Mentes sensibles. Investigar en educación y en museos. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7147-3.

Calle, Romà de la y Huerta, Ricard. Mentes sensibles. Investigar en educación y en museos. Valencia: Universitat de València; 2008. 204 p.

Copiar al portapapeles