Product Documents

Memoria y desmemoria del MuVIM

Política cultural, museo y patrimonio inmaterial

Román de la Calle

Col·lecció: Oberta, 216

ISBN: 978-84-370-9647-6

Matèria: art, sociologia i política

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 282 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Selecció d'escrits publicats en l'última dècada pel professor Romà de la Calle, centrats en l'estudi i la pràctica de la museografia. Textos amb una perspectiva plural sobre el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), que donen a conèixer tres perspectives complementàries que van confluir en una etapa crítica i polèmica de la política i de la cultura valencianes. D'una banda, s'aborda el projecte col·lectiu de revitalitzar un museu i, per una altra, es rememora la tibant experiència de la censura exercida sobre el MuVIM com a pràctica política prepotent. En tercer lloc, es relacionen eixes situacions amb l'aflorament intens d'un debat associatiu, ciutadà i polític, que va marcar el punt de partida d'una reflexió compartida i compromesa sobre la necessitat de revisar els paràmetres en què es mou la nostra realitat cultural valenciana i espanyola.

Citació

Calle, R. d. [Romà de la] (2015). Memoria y desmemoria del MuVIM. Política cultural, museo y patrimonio inmaterial. Universitat de València.

Calle, Romà de la. Memoria y desmemoria del MuVIM. Política cultural, museo y patrimonio inmaterial. Universitat de València, 2015.

CALLE, Romà de la. Memoria y desmemoria del MuVIM. Política cultural, museo y patrimonio inmaterial. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9647-6.

Calle, Romà de la. Memoria y desmemoria del MuVIM. Política cultural, museo y patrimonio inmaterial. Valencia: Universitat de València; 2015. 282 p.

Copiar al portapapeles