Product Documents

Marineros que surcan los cielos

La aventura de descubrir el universo

Vicent J. Martínez Garcia

Traducció: Dulcinea Otero-Piñeiro

Col·lecció: Sin Fronteras, 8

ISBN: 978-84-370-6653-0

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, física

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 160 pp.

11,95 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La visió que la cosmologia moderna presenta de l'univers ha estat conseqüència d'una aventura humana en la qual els protagonistes han aportat idees noves, hores de treball, llargues nits d'observació, hipòtesis arriscades, disputes apassionades o aferrissaments a idees preconcebudes. Tot plegat, una història, ben interessant, amb què els astrònoms han construït la cosmologia actual. Mariners que solquen el cel, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, explica com les observacions astronòmiques, des de l'antiga Grècia fins als nostres dies, ja siga a ull nu, amb els primers telescopis o amb instruments cada vegada més sofisticats, han anat donant forma a la imatge de l'univers que els especialistes tenen avui. Alhora, l'obra també repassa les teories que els científics més aguts i lúcids han aportat al llarg del temps a aquesta ciència que sempre ha intrigat la humanitat.

Citació

Martínez, V. J. [Vicent J.] (2007). Marineros que surcan los cielos. La aventura de descubrir el universo. Universitat de València.

Martínez, Vicent J. Marineros que surcan los cielos. La aventura de descubrir el universo. Universitat de València, 2007.

MARTíNEZ, Vicent J. Marineros que surcan los cielos. La aventura de descubrir el universo. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6653-0.

Martínez, Vicent J. Marineros que surcan los cielos. La aventura de descubrir el universo. Valencia: Universitat de València; 2007. 160 p.

Copiar al portapapeles