Sobre la igualtat dels dos sexes

F. Poulain de la Barre

Intr.: Neus Campillo

Traducció: Anna Montero

ISBN: 978-84-370-1306-0

Matèria: estudis feministes, filosofia

Coeditor: Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I

Any ed.: 1993

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 120 pp.

5,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra filosòfica aplica el mètode cartesià a un tema social i polític, la desigualtat entre els dos sexes, arran de la consideració que aquesta desigualtat representa el prejudici més universal i més arrelat. Atès que la crítica al prejudici és exponent del pensament il·lustrat i que aquesta es fa des de la raó cartesiana, s'hi palesen almenys dues qüestions: el valor de la raó per posar en dubte la desigualtat entre els homes, en aquest cas entre homes i dones, i el valor del pensament il·lustrat enfront dels costums arrelats en interessos de domini, en aquest cas del domini dels homes sobre les dones.

Citació

Campillo Iborra, N. [Neus] & Montero Bosch, A. [Anna] (1993). Sobre la igualtat dels dos sexes. Universitat de València.

Campillo Iborra, Neus y Montero Bosch, Anna. Sobre la igualtat dels dos sexes. Universitat de València, 1993.

CAMPILLO IBORRA, Neus y MONTERO BOSCH, Anna. Sobre la igualtat dels dos sexes. Valencia: Universitat de València, 1993. ISBN 978-84-370-1306-0.

Campillo Iborra, Neus y Montero Bosch, Anna. Sobre la igualtat dels dos sexes. Valencia: Universitat de València; 1993. 120 p.

Copiar al portapapeles