Product Documents

Señores del paisaje

Ganadería y recursos naturales en Aragón, siglos XIII-XVII

Esther Pascua Echegaray

Col·lecció: Història, 139

ISBN: 978-84-370-8985-0

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 328 pp.

24,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre és un estudi revisionista de certes assumpcions de la història econòmica, la història social i la història medieval quan aborden el tema del pasturatge a Espanya. La investigació qüestiona una narrativa dominant que sosté que l'activitat ramadera va tenir efectes negatius com la desforestació i l'endarreriment de l'agricultura espanyola. En aquest llibre es proposa que els fonaments comunitaris de la ramaderia en la península Ibèrica i els seus usos col·lectius sobre la terra van preservar una demografia i una explotació sostinguda de les muntanyes fins al segle XVII que va afavorir la reproducció dels ramaders xicotets al costat dels grans i un paisatge de gran diversitat.

Citació

Pascua Echegaray, E. [Esther] (2012). Señores del paisaje. Ganadería y recursos naturales en Aragón, siglos XIII-XVII. Universitat de València.

Pascua Echegaray, Esther. Señores del paisaje. Ganadería y recursos naturales en Aragón, siglos XIII-XVII. Universitat de València, 2012.

PASCUA ECHEGARAY, Esther. Señores del paisaje. Ganadería y recursos naturales en Aragón, siglos XIII-XVII. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8985-0.

Pascua Echegaray, Esther. Señores del paisaje. Ganadería y recursos naturales en Aragón, siglos XIII-XVII. Valencia: Universitat de València; 2012. 328 p.

Copiar al portapapeles