Product Documents

Nunc dimittis

Estudis dedicats al professor Antoni Ferrando

Vicent J. Escartí, ed.

Col·lecció: Nexus, 1

ISBN: 978-84-9134-370-7

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Departament de Filologia Catalana, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, Instució Alfons el Magnànim, Acadèmia Valenciana de la Llengua

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm.

Pàgines: 602

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Antoni Ferrando, catedràtic de Filologia Catalana de la UV, s'ha jubilat el 2018, després de més de 40 anys de dedicació a la nostra Universitat, i ha estat nomenat professor emèrit. Després de la mort de Sanchis Guarner, amb qui treballà des dels inicis del Departament —aleshores de Lingüística Valenciana—, Ferrando en va ser el primer director, responsable de la formació de generacions de docents i d'altres professionals de la nostra llengua, i arribà a convertir-lo en un referent dins els estudis de la catalanística. Amb centenars de treballs publicats, ha anat construint una obra sòlida que, a hores d'ara, està lluny d'esgotar-se. Però la seua trajectòria no té només transcendència acadèmica sinó també social, en favor de la dignitat col·lectiva i l'anhelada normalitat cultural del País Valencià. Els companys que participen en aquest volum, molts dels quals han begut directament del seu mestratge, aporten amb la seua contribució un testimoni de gratitud.

Citació

AA.VV. (2019). Nunc dimittis. Estudis dedicats al professor Antoni Ferrando. Universitat de València.

AA.VV. Nunc dimittis. Estudis dedicats al professor Antoni Ferrando. Universitat de València, 2019.

AA.VV. Nunc dimittis. Estudis dedicats al professor Antoni Ferrando. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-370-7.

AA.VV. Nunc dimittis. Estudis dedicats al professor Antoni Ferrando. Valencia: Universitat de València; 2019. 602 p.