Product Documents

Los intelectuales en Francia

Del caso Dreyfus a nuestros días

Pascal Ory, Jean-François Sirinelli

Traducció: Evelio Miñano

Col·lecció: Història, 29

ISBN: 978-84-370-6698-1

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 340 pp.

22,00 €

Sinopsi

Detalles

Des de Zola a Barrès, des de Brasillach a Malraux, des de Sartre a Raymond Aron, des d'Aragon a Régis Debray, trobem en la tercera edició actualitzada d'aquest llibre els principals actors de l'intelligentsia: escriptors, grans universitaris, periodistes, tots ells intel·lectuals implicant-se en els esdeveniments; però també, en funció de les hegemonies ideològiques, de les crisis i de les modes, les xarxes d'influència i les solidaritats actives amb les que es van comprometre. Després de tants assaigs, de vegades brillants i freqüentment polèmics, sobre l'estatus, la missió, l'actuació de l'intel·lectual, aquest és el primer intent de síntesi històrica. Els autors ens proposen aquí una lectura de la societat intel·lectual francesa des del cas Dreyfus, que posa en relleu en particular les nocions de generació i de sociabilitat.

Citació

Miñano Martínez, E. [Evelio] & Ory, P. [Pascal] (2007). Los intelectuales en Francia. Del caso Dreyfus a nuestros días. Universitat de València.

Miñano Martínez, Evelio y Ory, Pascal. Los intelectuales en Francia. Del caso Dreyfus a nuestros días. Universitat de València, 2007.

MIñANO MARTíNEZ, Evelio y ORY, Pascal. Los intelectuales en Francia. Del caso Dreyfus a nuestros días. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6698-1.

Miñano Martínez, Evelio y Ory, Pascal. Los intelectuales en Francia. Del caso Dreyfus a nuestros días. Valencia: Universitat de València; 2007. 340 p.

Copiar al portapapeles