Product Documents

Lisboa

Llibre de bord. Veus, mirades, records

José Cardoso Pires

Traducció: Vicent Berenguer

Col·lecció: Breviaris, 19

ISBN: 978-84-370-7304-0

Matèria: filologia, geografia

Submatèries: altres

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 10 x 18 cm

Pàgines: 104 pp.

10,50 €

Sinopsi

Detalles

Lisboa ja s'havia fet present amb força en altres de les obres de José Cardoso Pires, però és en aquest «Llibre de bord» que és presentada com el vertader objecte i l'autèntica protagonista de l'escriptura. Tot i que originari de la Beira Baixa, José Cardoso Pires va anar a viure ben aviat a Lisboa i la seua identificació amb la ciutat ha estat absoluta. Amb motiu de la proclamació com a capital europea de la cultura, començà a escriure aquestes proses que tracten sobre la manera com sent Lisboa. En aquesta guia personal descobrim una ciutat profundament literària, amb la qual dialoga l'autor des de fa temps, i que expressa de manera subtil, amb humor i coneixement, tot descobrint-nos racons, places, carrers, llocs i personatges. Presenta històries de la ciutat i els seus habitants com un tot viu, una estructura essencial que ha constituït i fa bategar Lisboa.

Índex

Índex

ÍNDEX

Introducció

Lisboa, llibre de bord

Citació

Berenguer, V. [Vicent] & Cardoso Pires, J. [José] (2008). Lisboa. Llibre de bord. Veus, mirades, records. Universitat de València.

Berenguer, Vicent y Cardoso Pires, José. Lisboa. Llibre de bord. Veus, mirades, records. Universitat de València, 2008.

BERENGUER, Vicent y CARDOSO PIRES, José. Lisboa. Llibre de bord. Veus, mirades, records. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7304-0.

Berenguer, Vicent y Cardoso Pires, José. Lisboa. Llibre de bord. Veus, mirades, records. Valencia: Universitat de València; 2008. 104 p.

Copiar al portapapeles