Product Documents

La historia cultural

¿Un giro historiográfico mundial?

Philippe Poirrier, ed.

Traducció: Júlia Climent, Mónica Granell,

Col·lecció: Història, 130

ISBN: 978-84-370-8832-7

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 254 pp.

22,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Des de fa dos o tres dècades la història cultural ocupa un lloc preferent en l'escena historiogràfica, encara que amb desfasaments cronològics i diferents modalitats depenent de les circumstàncies nacionals i, en aquest sentit, s'imposa una aproximació comparativa. El present volum pretén inscriure's en aquesta perspectiva, preguntant-se per la realitat d'un «gir cultural» en la historiografia mundial. Els nombrosos col·laboradors han acceptat respondre a un pla de treball en el qual, partint de la situació historiogràfica de cada país, s'analitzin les modalitats de sorgiment i d'estructuració de la història cultural. La meta buscada no és normativa i contempla un plantejament que combina l'anàlisi de les obres, les singularitats de les conjuntures historiogràfiques i l'organització dels mercats universitaris.

Citació

Climent, J. [Julia] & Granell Toledo, M. [Mónica] & Poirrier, P. [Philippe] (2012). La historia cultural. ¿Un giro historiográfico mundial?. Universitat de València.

Climent, Julia y Granell Toledo, Mónica y Poirrier, Philippe. La historia cultural. ¿Un giro historiográfico mundial?. Universitat de València, 2012.

CLIMENT, Julia y GRANELL TOLEDO, Mónica y POIRRIER, Philippe. La historia cultural. ¿Un giro historiográfico mundial?. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8832-7.

Climent, Julia y Granell Toledo, Mónica y Poirrier, Philippe. La historia cultural. ¿Un giro historiográfico mundial?. Valencia: Universitat de València; 2012. 254 p.

Copiar al portapapeles