Product Documents

Introducció a la història

Praxi, estructura i canvi

Marc Baldó

Col·lecció: Història, 76

ISBN: 978-84-370-7402-3

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 292 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre tracta de la història com a coneixement i experiència. Esbrina, en primer lloc, els fonaments de la disciplina, com es construeix, els trets bàsics del mètode, els procediments de recerca i el discurs historiogràfic, i també les maneres d'explicar la història. S'incideix especialment en les estratègies per a construir una investigació històrica, des de com es formulen les preguntes inicials fins a com es construeix l'exposició de resultats, passant pels camins -oberts- d'investigació i anàlisi. Però a més d'aquesta consideració metodològica, el llibre també fa una proposta sobre com entendre i explicar-se l'experiència històrica. Reflexiona sobre com es produeix aquesta experiència humana que transforma la natura i genera i canvia la societat.

Citació

Baldó Lacomba, M. [Marc] (2009). Introducció a la història. Praxi, estructura i canvi. Universitat de València.

Baldó Lacomba, Marc. Introducció a la història. Praxi, estructura i canvi. Universitat de València, 2009.

BALDÓ LACOMBA, Marc. Introducció a la història. Praxi, estructura i canvi. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7402-3.

Baldó Lacomba, Marc. Introducció a la història. Praxi, estructura i canvi. Valencia: Universitat de València; 2009. 292 p.

Copiar al portapapeles