Product Documents

Enfermar y curar

Historias cotidianas de cuerpos e identidades femeninas en la Nueva España

Estela Roselló Soberón

Col·lecció: Història, 181

ISBN: 978-84-9134-057-7

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 214

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Mitjançant una sèrie d’històries de vida que s'introdueixen en els racons més íntims i secrets de la vida quotidiana femenina, el lector s'endinsarà en un univers de relacions entre dones i curanderes, subjectes que van haver de construir-se com a persones a partir de la negociació constant entre els estereotips femenins de la cultura catòlica barroca i les experiències personals que no sempre van coincidir amb aquelles creences preconcebudes. Amor i desamor, malaltia i curació, maternitat i desig són els fils conductors que creuen els relats d'aquest llibre. En les seues pàgines, la història de les emocions, el cos i l'individu modern mostren la complexitat i la diversitat de la construcció i experiència de la femineïtat en un regne americà, mestís i barroc com va ser la Nova Espanya.

Citació

Roselló Soberón, E. [Estela] (2017). Enfermar y curar. Historias cotidianas de cuerpos e identidades femeninas en la Nueva España. Universitat de València.

Roselló Soberón, Estela. Enfermar y curar. Historias cotidianas de cuerpos e identidades femeninas en la Nueva España. Universitat de València, 2017.

ROSELLó SOBERóN, Estela. Enfermar y curar. Historias cotidianas de cuerpos e identidades femeninas en la Nueva España. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-057-7.

Roselló Soberón, Estela. Enfermar y curar. Historias cotidianas de cuerpos e identidades femeninas en la Nueva España. Valencia: Universitat de València; 2017. 214 p.

Copiar al portapapeles