Product Documents

El reto energético

Gestionando el legado de Prometeo

Fernando Sapiña Navarro

Col·lecció: Sin Fronteras, 5

ISBN: 978-84-370-6405-5

Matèria: ciències

Submatèries: química

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 140 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'actual sistema energètic està basat en uns recursos no renovables, els combustibles fòssils, i el seu ús porta aparellada una sèrie de problemas, com l'augment de la concentració de diòxid de carboni en l'atmosfera. En aquest llibre s'analitza i s'explica quina serà la naturalesa d'un nou sistema energètic sostenible basat en fonts renovables. L'element central d'aquesta font d'energia del futur és l'hidrogen, que substituirà els combustibles derivats del petroli, enmmagatzemarà l'energia obtinguda de les fonts renovables intermitents i podrà convertir-se en electricitat en una pila de combustible. La transició dels actuals recursos no renovables a l'hidrogen no pot ser inmediata, i tant la Comissió Europea com els Estats Units estan planificant la millor forma de dur-la a terme. Mentrestant, a Islàndia han pres la iniciativa i, per a l'any 2030, seran la primera economia de l'hidrogen del món.

Citació

Sapiña Navarro, F. [Fernando] (2006). El reto energético. Gestionando el legado de Prometeo. Universitat de València.

Sapiña Navarro, Fernando. El reto energético. Gestionando el legado de Prometeo. Universitat de València, 2006.

SAPIñA NAVARRO, Fernando. El reto energético. Gestionando el legado de Prometeo. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6405-5.

Sapiña Navarro, Fernando. El reto energético. Gestionando el legado de Prometeo. Valencia: Universitat de València; 2006. 140 p.