Product Documents

DirCom, estratega de la complejidad

Nuevos paradigmas para la Dirección de la Comunicación

Joan Costa, ed.

Col·lecció: Aldea Global, 22

ISBN: 978-84-370-7202-9

Matèria: economia, filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 252 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el món actual és cada vegada més important tenir polítiques i estratègies de comunicació amb la societat clares i eficaces, per a organismes oficials i empreses com per a tot tipus d'entitats culturals, recreatives o socials. Però saber captar les demandes i traslladar les propostes a la societat no és una tasca senzilla. D'ací el naixement i ràpid desenvolupament dels gabinets de comunicació i de la figura dels DirCom, responsables de transmetre aquestes propostes i d'actuar al mateix temps com antenes receptores per a ajudar les organitzacions a posicionar-s'hi correctament en el seu entorn. En aquest llibre el lector trobarà les aportacions de 14 autors de primera línia, DirComs i professors universitaris, que esmicolen els aspectes més actuals que han de conèixer i manejar les persones que vulguen dedicar-se a la gestió de la comunicació.

Citació

Joan Costa, e. [ed.] (2009). DirCom, estratega de la complejidad. Nuevos paradigmas para la Dirección de la Comunicación. Universitat de València.

Joan Costa, ed. DirCom, estratega de la complejidad. Nuevos paradigmas para la Dirección de la Comunicación. Universitat de València, 2009.

JOAN COSTA, ed. DirCom, estratega de la complejidad. Nuevos paradigmas para la Dirección de la Comunicación. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7202-9.

Joan Costa, ed. DirCom, estratega de la complejidad. Nuevos paradigmas para la Dirección de la Comunicación. Valencia: Universitat de València; 2009. 252 p.

Copiar al portapapeles