Product Documents

Letras desde la trinchera

Testimonios literarios de la Primera Guerra Mundial

Carme Manuel, Ignacio Ramos, eds.

Col·lecció: Oberta, 222

ISBN: 978-84-370-9710-7

Matèria: filologia

Submatèries: general

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 434 pp.

24,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del centenari de la Primera Guerra Mundial (1914-1918), aquest volum tracta de rastrejar el conflicte bèl·lic com a tema, espai i personatge en la producció literària dels principals països que van participar en ell, com Espanya, que van reflectir l'enorme impacte en la seua literatura i premsa. Els estudis ací reunits prenen com a marc geogràfic interdisciplinari les literatures d'Alemanya, França, Gran Bretanya, Itàlia, Estats Units i Canadà, i proposen diferents perspectives genèriques que inclouen el teatre, la poesia i la narrativa. D'aquesta manera, a partir d'acostaments crítics derivats dels estudis culturals, aquests articles pretenen exemplificar la construcció estètica de la Gran Guerra per part d'autors contemporanis del conflicte, així com per aquells posteriors a ell, i que van créixer com a testimonis directes de les seues conseqüències més immediates.

Citació

Manuel Cuenca, C. [Carme] & Ramos Gay, I. [Ignacio] (2015). Letras desde la trinchera. Testimonios literarios de la Primera Guerra Mundial. Universitat de València.

Manuel Cuenca, Carme y Ramos Gay, Ignacio. Letras desde la trinchera. Testimonios literarios de la Primera Guerra Mundial. Universitat de València, 2015.

MANUEL CUENCA, Carme y RAMOS GAY, Ignacio. Letras desde la trinchera. Testimonios literarios de la Primera Guerra Mundial. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9710-7.

Manuel Cuenca, Carme y Ramos Gay, Ignacio. Letras desde la trinchera. Testimonios literarios de la Primera Guerra Mundial. Valencia: Universitat de València; 2015. 434 p.

Copiar al portapapeles