Product Documents

Las moléculas de la vida

Breviario para bioquímicos novatos

David González Jara

Col·lecció: Sin Fronteras, 31

ISBN: 978-84-9134-427-8

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 246

20,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les molècules són les grans protagonistes d’aquest llibre. A través de les seues pàgines coneixerem l’estructura dels elements bàsics sobre els quals es construeix i es desenvolupa la vida, les propietats que els caracteritzen i els diferencien, i les funcions que exerceixen en els organismes. Així, mitjançant les molècules que constitueixen els éssers vius –les molècules de la vida-, serem capaços d’inferir les característiques que defineixen la vida en el planeta. Aquesta és doncs, una obra dedicada a la bellesa i la complexitat d’allò minúscul: els àtoms i les molècules engendradores de vida. Perquè no hem d’oblidar que la vida és molt més complexa que les molècules sobre les quals s’ha erigit, però les seues característiques emanen de la senzillesa d’aquestes.

Citació

González Jara, D. [David] (2019). Las moléculas de la vida. Breviario para bioquímicos novatos. Universitat de València.

González Jara, David. Las moléculas de la vida. Breviario para bioquímicos novatos. Universitat de València, 2019.

GONZáLEZ JARA, David. Las moléculas de la vida. Breviario para bioquímicos novatos. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-427-8.

González Jara, David. Las moléculas de la vida. Breviario para bioquímicos novatos. Valencia: Universitat de València; 2019. 246 p.

Copiar al portapapeles