Product Documents

Las ciudades de América latina: problemas y oportunidades

Alfonso Puncel Chornet, ed.

Col·lecció: Oberta, 33

ISBN: 978-84-370-1821-8

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Diputació de València

Any ed.: 1994

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 170 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum és el resultat de les ponències presentades en el curs sobre "Desenvolupament Urbà, Problemàtica Social i la Qualitat de Vida a les Ciutats d'Amèrica Llatina", organitzat en abril del 1992 pel Patronat Sud-Nord de la Universitat de València i en el que es van donar cita destacats especialistes i investigadors urbans en diferents disciplines i procedents de distintes nacionalitats. En el mateix es profunditza en algunes de les qüestions que més preocupen als governs locals, destacant no sols els problemes sinó també les oportunitats que ofereixen les ciutats llatinoamericanes, compaginant les reflexions teòriques amb l'aportació d'exemples pràctics de gestió i de planificació urbana en l'actualitat. Aquestes ponències, noves en moltes de les seues reflexions, han de servir per orientar noves investigacions, així com també altres formes d'analitzar les qüestions plantejades des de l'actor urbà que intervé efectivament en la ciutat.

Citació

Puncel Chornet, A. [Alfonso] (1994). Las ciudades de América latina: problemas y oportunidades. Universitat de València.

Puncel Chornet, Alfonso. Las ciudades de América latina: problemas y oportunidades. Universitat de València, 1994.

PUNCEL CHORNET, Alfonso. Las ciudades de América latina: problemas y oportunidades. Valencia: Universitat de València, 1994. ISBN 978-84-370-1821-8.

Puncel Chornet, Alfonso. Las ciudades de América latina: problemas y oportunidades. Valencia: Universitat de València; 1994. 170 p.

Copiar al portapapeles