Product Documents

La vida i el món de sant Vicent Ferrer

Religió i societat en l’Europa baixmedieval

Philip Daileader

Traducció: Rosa Agost Canós

ISBN: 978-84-9134-413-1

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història medieval

Idioma: català

Coeditor: Acadèmia Valenciana de la Llengua

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 358

19,50 €

Sinopsi

Detalles

Els segles XIV i XV foren èpoques de canvis tumultuosos en l’Europa medieval, testimonis de la Mort Negra, del Cisma d’Occident, de les pors renovades de l’apocalipsi i de l’extermini de la població no cristiana d’Espanya. Hi ha pocs personatges tan implicats en les lluites de l’Europa baixmedieval d’una forma tan àmplia i alhora tan personal com sant Vicent Ferrer. Ferrer, possiblement el predicador més conegut del seu temps, va dedicar les dos últimes dècades de la seua vida a recórrer Europa i a preparar el món per a la seua destrucció imminent. “La vida i el món de sant Vicent Ferrer” revisa els motius, els mètodes i l’impacte del polèmic predicador a través del viatge del Ferrer lògic obscur al Ferrer àngel de l’apocalipsi, com seria reconegut posteriorment. Al mateix temps, el llibre oferix noves perspectives sobre la profunditat i l’abast de l’expectació apocalíptica baixmedieval, i sobre el procés que culminà amb l’expulsió d’Espanya dels jueus i dels musulmans.

Citació

Daileader, P. [Philip] (2019). La vida i el món de sant Vicent Ferrer. Religió i societat en l’Europa baixmedieval. Universitat de València.

Daileader, Philip. La vida i el món de sant Vicent Ferrer. Religió i societat en l’Europa baixmedieval. Universitat de València, 2019.

DAILEADER, Philip. La vida i el món de sant Vicent Ferrer. Religió i societat en l’Europa baixmedieval. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-413-1.

Daileader, Philip. La vida i el món de sant Vicent Ferrer. Religió i societat en l’Europa baixmedieval. Valencia: Universitat de València; 2019. 358 p.

Copiar al portapapeles